Alonso har fortsatt smerter

Xabi Alonso har ennå smerter i foten, men håper å bli kvitt disse i neste uke. Benítez ønsker ikke å ta noen sjanser med Alonso og Agger. Toshack lei roteringen til Benítez. Smith og Peltier skadet.

Xabi Alonso krysser fingrene for at han blir klar etter skade i tide til møte mot Everton lørdag 20. oktober. Den spanske midtbanespilleren måtte kaste in håndkledet under treningen dagen før Champions League-kampen mot Porto, etter fotskaden han pådro seg i ligakampen mot Portsmouth. Tretthetsbruddet i 4.metatarsal i venstrefoten har satt baskeren utenfor Liverpools seks siste kamper.
- Det finns en sjanse, men jeg vet ikke i øyeblikket. Vi får vente og se, sier Alonso til liverpoolfc.tv.

- Dersom jeg blir kvitt smertene i neste uke, kan jeg kanskje bli involvert. Det er imidlertid for tidlig å si.

Manager Rafael Benítez ser frem til å få metatarsal-skadede duoen Daniel Agger og Xabi Alonso tilbake i troppen, men han presiserer at de kun vil være tilbake når tiden er inne.
- Agger og Alonso er ennå ikke klare, sier Rafa. - Vi sa at begge skulle være ute i seks uker, og vi er svært nær det når landskampspausen er over.

- Vi har nå to uker med pause grunnet landskamper, og vi får se hvordan de er etter det. Men selv da er kanskje ikke tiden inne for en retur. Det kan gå ytterligere én uke eller mer før de kan komme med i betraktning.

Toshack lei roteringen til Benítez
Tidligere Liverpool-spiller og nåværende Wales-trener John Toshack er svært negativ til alle endringene Rafael Benítez gjør i startoppstillingen før hver kamp. De røde er fremdeles ubeseiret i Premier League, men har bare vunnet to av de siste syv kampene uansett turnering.
- Hans stadige valg av rotering på mannskapet gjør fansen sint, og innad i klubben tror jeg det er stor forvirring akkurat nå.

- Etter å ha brukt svært mange penger på omkring 40 spillere i løpet av tre år, så håper jeg ikke Rafa har tatt seg vann over hodet.

- Saken er den at hvis man endrer på laget så regelmessig, så får spillerne ganske enkelt ikke tid til å bli samspilte ute på banen.

Smith og Peltier skadet
Utlånte James Smith har ikke vært på banen for Stockport i de to siste kampene. Mot Morecambe tirsdag 2.oktober måtte forsvarspilleren forlate banen i pausen fordi han hadde pådratt seg en vridning i den ene ankelen. Også Lee Peltier, utlånt til Yeovil, er for tiden i behandlingsrommet.