Alonso og Torres fra start

Formasjonstrening i forkant av bortekampen mot Island, tyder på at Xabi Alonso og Fernando Torres vil spille fra start på Laugardalsvollur i Reykjavik på lørdag kveld.

Xabi Alonso har hatt en hard kamp med David Albelda om den sentrale midtbaneplassen ved siden av Xavi (Barcelona) på det spanske landslaget. Den mer kreative Alonso har gjerne spilt mot mindre nasjoner, mens ballvinneren Albelda ofte har spilt i de større kampene mot mer meriterte nasjoner.

Nå kan man vanskelig kalle Island for en storhet i fotballverdenen, men kampen på sagaøya regnes som svært viktig for et Spania som ligger bak Sverige og Nord-Irland i gruppe F og trenger sterkt tre poeng i denne bortekampen.

- David og jeg er forskjellige, og en kan forstå at manageren har variert med laguttaket, sier Xabi Alonso til AS. - Det har vært perioder hvor jeg har blitt benyttet mest som innbytter, men jeg vil alltid være klar til å spille for Spania. Uansett hvem som spiller på midtbanen vil vi være et lag som ønsker å holde ballen i laget.

Ifølge Marca ligger det også an til at Fernando Torres blir makkeren til David Villa på topp mot islendingene. Torres trente for fullt i går etter å ha fått en smell i kneet (ikke hofta, som tidligere nevnt) i begynnelsen av uka.

Dette er det laget som Luis Aragones forventes å stille med fra start: Casillas; Sergio Ramos, Juanito, Carlos Marchena, Mariano Pernia; Joaquin, Xavi, Xabi Alonso, David Silva; David Villa, Fernando Torres.

Kampstart er kl 22.00, og kampen vises direkte på Viasat Sport 2.