Amerikansk LFC til neste uke

George Gillett jr og Tom Hicks vil være offisielle eiere av Liverpool Football Club til neste uke. Planlagt møte med Rafael Benitez søndag 1.april.

BBC har lekket ut noe fra et eksklusivt intervju på BBC radio i kveld med Tom Hicks, og hvor amerikaneren forklarer hvorfor man ikke tidligere har involvert seg sterkere i klubben.  De nye eierne ønsket ikke å blande seg inn før man offisielt hadde full kontroll over de røde fra Anfield.  Det første skritt man gjorde var å utsette byggingen av den nye stadion i Stanley Park, og nå bekrefter Hicks at man også har planlagt et lengre møte med Rafael Benitez om den sportslige fremtiden i klubben.

- Vi skal komme sammen med Rafa morgenen etter kampen mot Arsenal.  Nå er tiden for å gjøre det, sier Hicks om det kommende møtet 1.april og som ikke er noen aprilspøk.

- Jeg vil ha hele min familie tilstede og det samme vil George ha.  Vi kommer til å feire vår første kamp sammen som eiere.  Vi har satt av en halv dag for møtet med Rafa.

- Jeg har tidligere sendt og mottatt en rekke e-mailer med Rafa og vet at George snakket personlig med ham sist uke, fortsetter Tom Hicks.

- Vi har forklart for Rafa, som han vet og er veldig komfortabel med, at vi eier ikke laget ennå.  Vi vil offisielt eie laget en gang til neste uke da vårt tilbud opphører.

- Det vil være veldig upassende for oss å ha slike type møter før vi er de faktiske eierne.

Resten av intervjuet med Tom Hicks blir altså sendt på BBC i kveld