Anderson & Co øyner spilletid

Ifølge BBC har Gerrard, Carragher, Reina og Finnan ikke blitt med til Portsmouth, men det er likevel en rutinert tropp LFC har, komplettert med et par unggutter. Crewe vil ha O'Donnell.

Anderson og Paletta
Det var ventet at noen reservelagspillere, unntatt de som var involvert med juniorlaget i går, ville kunne være aktuelle mot Portsmouth i morgen.  Kampen spilles som kjent mellom de to semifinalene mot Chelsea i Champions League og Rafa Benitez har mer enn antydet at spillere vil bli spart til returkampen på Anfield førstkommende tirsdag.

BBC har på sin hjemmeside lagt ut en ikke bekreftet spillertropp, men man hevder at Steven Gerrard, Jamie Carrager og Pepe Reina ikke en gang har blitt med nedover til Portsmouth.  I tillegg vil Steve Finnan være på Merseyside for å behandles med mål om å bli spilleklar av sin nakkeskade innen kampen mot Chelsea.

Dette er de 18 som skal være med i troppen:  Dudek, Arbeloa, Paletta, Hyypiä, Riise, Zenden, Sissoko, Mascherano, Pennant, Bellamy, Kuyt, Fowler, Crouch, Padelli, Gonzalez, Anderson, Alonso, Agger.

Det mest interessante navnet er Paul Anderson (bildet).  Unggutten skapte seg et navn under fjorårets juniorcup, men stagnasjon tidlig i denne sesongen gjorde at han ikke har fått debuten på førstelaget som mange nok trodde var nærliggende.  I det siste har spilleren, som kan spille både på begge flankene og bak en spiss, vist bedre takter igjen på reservelaget.

Hvis en har den tankegangen at Rafa Benitez skal spare flest mulig at sine spillere til kampen mot Chelsea, kan en tenke seg en slik oppstilling i morgen ettermiddag:  Dudek; Arbeloa, Paletta, Hyypiä, Riise; Anderson, Sissoko, Zenden, Gonzalez; Fowler, Bellamy.


Crewe vil fortsatt ha O’Donnell
Danny O’Donnell har denne sesongen vært på utlån til Crewe Alexandra.  Den store midtstopperen har gjort et god jobb og manager Dario Gradi sier at man fortsatt gjerne vil ha 21-åringen også til neste sesong.  Det blir ikke nevnt om han tenker på permanent overgang eller på lån.

- Jeg prøver å få tak i Liverpool siden jeg ikke er sikker på hva som er situasjonen med ham, men jeg vil være glad hvis vi kan få Danny tilbake hit, sier Gradi.