Andersons opphold i Swansea bekreftet

Omsider bekrefter Liverpool FC Paul Andersons låneopphold i Swansea. Billettkontoret lover å forbedre tilgjengeligheten på telefon.

Nesten en måned etter at lokalavisen Evening Post bekreftet på sin nettside at Paul Anderson var klar for et låneopphold hos Swansea for sesongen 2007/08, bekrefter Liverpool FC det samme.

Den hurtige 19-åringen vil være knyttet til den walisiske klubben frem til 3.mai 2008. Dersom Swansea kommer på playoff-plass i League One vil låneoppholdet bli forlenget ytterligere.

Anderson kom som kjent til Liverpool fra Hull City som 17-åring i januar 2006. Han var fast inventar på de rødes juniorlag som vant FA Youth Cup den våren, men har fortsatt ikke fått sin førstelagsdebut for Merseyside-klubben.

Ticket Office lover bot og bedring
Det er ikke få supportere som har forbannet seg over Liverpool FC sitt håpløse system når det gjelder telefonsalg av kampbilletter. Nå erkjenner billettkontoret at supporterne opplever store problemer med å komme gjennom på telefon, og i det hele tatt bli satt i et køsystem. På grunn av alle frustrasjonene billettkjøpende supportere opplever, lover nå billettkontoret å se om det lar seg gjøre å forbedre systemet ytterligere. Det er imidlertid helt på det rene at mange av de som ønsker å kjøpe kampbilletter heller ikke i fremtiden vil lykkes med det, på grunn av at etterspørselen er langt større enn tilbudet.

Mot slutten av forrige sesong bestemte billettkontoret seg for å slutte med onlinesalg av billetter for visse ligakamper. Dette opplegget kommer klubben til å fortsette med også i år. Det blir altså kun et fåtall ligakamper hvor man vil få mulighet til å kjøpe billetter online i 2007/08 (Da ser vi bort i fra PTS), men billettkontoret sier at dette vil bli vurdert fra kamp til kamp. Årsaken til at man har gått bort fra online-salg skal være det lave antall billetter som er tilgjengelig for slikt salg. Klubben ønsker ikke å selge billetter med "restricted view" online, og dermed blir antall billetter som går til vanlig salg helt avhengig av antall seter som PTS-medlemmer benytter seg av. For større kamper og lørdagskamper selges som regel hele PTS-kvoten, og dermed blir det ikke onlinesalg for vanlige fankortholdere. Dersom PTS-kvoten ikke blir utsolgt, kommer klubben derimot til å vurdere om det er nok billetter igjen til onlinesalg.

Billettkontoret gjør for øvrig oppmerksom på at alle typer cupkamper på hjemmebane, også europacup, vil bli solgt online også den kommende sesongen.