Arbeloa og Hobbs som sentralt cover

Rafael Benitez kaller opp Jack Hobbs til førstelagstroppen etter skaden til Daniel Agger. Yossi Benayoun vurderes som erstatter for Jermaine Pennant på høyrekanten.

Rafael Benitez innrømmer overfor Liverpool Echo i dag at bruddet i mellomfotsbenet til Daniel Agger gir ham en genuint problem i ukene framover, eller i hvert fall hvis noe også skulle skje med Jamie Carragher eller Sami Hyypiä. Alvaro Arbeloa vil i utgangspunktet være den neste på listen over midtstoppere, men manageren bekrefter nå at Jack Hobbs også vil være aktuell. 19-åringen er for tiden kaptein på reservelaget og har hatt en fin utvikling siden overgangen fra Lincoln.

- Vi visste at dette var en posisjon hvor vi kunne få størst problemer dersom vi ble påført skader, sier Rafa om situasjonen i Liverpools sentrale forsvar.

- Vi vil kunne håndtere dette greit hvis Carra og Sami holder seg friske, men vi vet det blir verre hvis vi får ytterligere vanskeligheter. Forhåpentligvis blir det ikke slik.

- Jack Hobbs vil nå trene med førstelaget og vi får se hvordan han gjør det. Arbeloa har også erfaring som midtstopper hvis vi skulle behøve ham.

Benitez tror det er for optimistisk å håpe på at Agger og Xabi Alonso skal bli klare til spill mot Everton om fire uker, en kamp som kommer rett etter to uker med landskampspill.

- Selv om de er skadefrie om fire uker, vil de ikke ha kunnet trene og vil derfor heller ikke være klare, konkluderer sjefen.

Journalisten Chris Bascombe, som har fulgt de røde nært i Liverpool Echo de siste årene, vil i morgen ha sin siste arbeidsdag i lokalavisen før han begynner i søndagstabloiden News of the World. Bascombe tror at Benayoun kan komme inn på Liverpools høyreside, dersom Benitez "straffer" Jermaine Pennant med benken etter høyrevingens utvisning og svake kamp mot Porto.