Arbeloa vs Ronaldo

Mye tyder på at Alvaro Arbeloa får jobben med å nøytralisere Cristiano Ronaldo på søndag. Rafa håper at Torres blir tungen på vektskålen. Billettinfo Luton.

Alvaro Arbeloa forbereder seg til sin største utfordring så langt i sesongen. Alt tyder nemlig på at spanjolen får oppgaven med å nøytralisere Cristiano Ronaldo på søndag.

- Cristiano er en av de beste spillerne i verden, men jeg har tro på meg selv, sier høyrebacken som har overrasket kritikerne med meget solid spill denne høsten.

- Jeg ønsker bare å spille. Om det er høyreback eller venstreback spiller ingen rolle for meg, legger han til.

- Vi skal spille på Anfield, og må vinne for supporterne, sier han til Liverpool Echo.

Arbeloa kommer trolig til å fortsette på høyrebacken på søndag, ettersom Steve Finnan er ute. Echo skriver at iren har pådratt seg en hofteskade, og at det ikke dreier seg om den gamle leggskaden slik det tidligere har blitt rapportert.

Cristiano Ronaldo er en kar som liker å skifte flanke i løpet av kampene, så det er alt som tyder på at anvendelige Arbeloa får stifte nærmere bekjentskap med portugiseren på søndag.

- Han er en god spiller, men vi forsvarer oss veldig bra om dagen. Vi har mye selvtillit etter tirsdagens kamp. Den forrige kampen i Premier League var ikke av våre beste kamper. Jeg vet ikke hvorfor det ble slik. Jeg tror ikke vi fokuserte for mye på Marseille. Men i de siste ti kampene har vi produsert mye bra, og ettersom vi har hjemmebane har vi en bedre sjanse til å vinne på søndag, avslutter spanjolen.

Rafa håper Torres skal bli tungen på vektskålen
Rafael Benitez mener at Liverpool har dominert hjemmekampene mot Manchester United i de tre årene han har ledet laget. Men trass i dette har det blitt fint lite med poeng på kontoen, og man har også slitt med å finne nettmaskene. Liverpool-manageren håper nå dette skal snu med Fernando Torres.

- Dersom man ser på statistikken er ikke våre resultater mot Manchester United akkurat de beste. Men tenker man på hver enkelt kamp, så var vi virkelig nær ved å vinne samtlige. Vi har tapt 1-0, 1-0 og 2-1. 2-0 borte var kanskje det verste resultatet, men vi dominerte den kampen i 35 minutter også. I vår siste hjemmekamp mot dem var vi mye bedre enn dem, men slapp inn et mål etter et frispark i siste minutt. Vi er skuffet over resultatene, men vet vi har vært virkelig nærme, sier Benitez til Liverpool Echo.

- Nå mener jeg vi har flere muligheter på topp. Flere spillere med ulike kvaliteter. Vi har Torres med farten, og han kan skape ting på egenhånd. Han utgjør en stor forskjell for oss. Vi er i stand til å holde ballen i laget, og jeg er sikker på at vi kommer til å score mål nå som vi har mer angrepsstyrke.

- Torres gjorde et fantastisk mål mot Marseille, men om det var den beste scoringen jeg har sett i min tid som Liverpool-manager? Forhåpentligvis får vi se flere i fremtiden. Det var kanskje en av de beste. Men jeg liker bedre å snakke om laget enn om individuelle spillere. Benayoun, Kewell, Mascherano, Kuyt, Gerrard og Torres spilte alle fantastisk på tirsdag.

- Noen ganger jobber disse spillerne hardt defensivt, men man legger kun merke til dem offensivt. Jeg er meget godt fornøyd med Kuyt som var utrolig. Torres var også god, og det var også støtten fra midtbanen.

- Nå tror jeg vi ikke er langt unna nivået til Manchester United. Vi slo dem i FA-cupen og det var virkelig jevnt i ligaen i fjor. Nå har vi et enda bedre lag og en bedre tropp, i tillegg til mer selvtillit. Forhåpentligvis blir resultatet bedre også.

- Folk sier at vi har brukt mye penger og at vi derfor må vinne ligamesterskapet, men Manchester United har brukt mer penger enn oss, så det kan godt hende det ender opp med en ny tittel for dem. De har et veldig bra lag og veldig gode spillere, men det har vi også. Vi er nærmere, og er i stand til å slå dem. Men vi må være fokuserte og konsentrerte i kampene. De små detaljene kan gjøre den store forskjellen, så vi må være oppmerksomme på hver en andreball, hvert frispark og hvert innkast. Mot slike klassespillere kan det utgjøre forskjellen.

Billettinfo Luton
Liverpool FC melder at de har mottatt 1350 billetter til bortekampen mot Luton i FA-cupens 3.runde på Kenilworth Road søndag 6.januar. Disse selges til sesongkortinnehavere som har registrert alle bortekampene i FA-cupen i sesongen 2005/06 på sine kontoer. Det vil si kampene mot Luton 07.01.06, Portsmouth 29.01.06 og Birmingham 21.03.06.