Argentinere optimister før Liverpool

Søramerikanske nøkkelspillere for Porto går for seier mot finalisten fra forrige sesongs turnering. Dirk Kuyt sier ja takk til begge deler i Champions League og Premier League.

- Må vinne første hjemmekamp
I oppkjøringen til møtet mellom Porto og Liverpool er argentinerne Lisandro Lopez og Lucho Gonzalez samstemte i at tre poeng er hva man går for når man åpner gruppespillet i Champions League mot de røde fra Anfield.

- Det er bra å starte mot et så godt lag, sier midtbanespilleren Gonzalez.

- Liverpool er en veldig vanskelig motstander, men jeg tror vi er klare. Det er klart at de har et veldig godt forsvar og er sterke på kontringsfotball, men vi håper å kunne prege kampen på vår måte. Vi er flinke til å skape sjanser.

- Vi har startet denne sesongen meget bra og har allerede flere seire i beltet. Vi håper å få en til mot Liverpool.

- Jeg håper vi får fullt hus på stadion og at våre fans kan bidra til å sette Liverpool under press.

- Vi kommer til å gå for seieren, fortsetter angriperen Lopez.

- Uavgjort i den første hjemmekampen setter deg under press, selv om den skulle være mot Liverpool, og det vil være negativt i forhold til de gjenværende kampene.

- Porto er portugisiske mestere og vi må demonstrere det når vi er ute på banen. Vi har tro på at dersom vi gjør tingene riktig vil vi avansere sammen med engelskmennene, siden vi føler at Marseille og Besiktas ikke er like bra.

- Det vil bli vrient mot et lag som både ble finalist i turneringen forrige sesong og også har startet bra i årets liga. Javier Mascherano er en viktig mann for Liverpool, men de har viktigs spillere i alle posisjoner, sier Lisandro Lopez om sin landsmann.


- Positivt med gode rivaler
Liverpools supportere lengter nok mest etter et gull i Premier League, men Dirk Kuyt vil ikke gå med på en rangering av ligaen og Champions League.

- Jeg vil foretrekke at vi vinner begge, gliser den blonde nederlenderen. ? Vi har en god nok tropp til å kjempe om begge deler, men det er alt for tidlig til å si noe om dette. Vi må bare sørge for å vinne våre kamper.

- Det vil bli vanskelig å komme til finalen igjen, men det er ikke umulig.

- Porto er et virkelig bra lag, og dette er en meget viktig kamp. Vi er nødt til å spille bra.

- Hvis du ønsker å vinne trofeer behøver du fire virkelig gode spisser, sier Liverpools toppscorer i ligaen forrige sesong på spørsmålet om rotering av spillerne på topp. - Liverpool er en stor klubb og du må alltid kjempe for din plass.

- Det bringer det beste ut av det fordi at de er dine rivaler, men de er også dine lagkamerater. Du vil alltid gjøre det bedre hvis du spiller sammen med gode spillere.