Aurelio føler formen er i anmarsj

Fabio Aurelio har vært involvert i tre kamper etter et langt skadeavbrekk. Nå føler han at formen er i anmarsj igjen. Sami Hyypiä ønsker å revansjere nederlaget for Marseille i 2004.

En rekke skader førte til at Fabio Aurelio kun ble bokført med 25 kamper i sin debutsesong for Liverpool. Det hele endte med at akillessenen røk akkurat da brasilianeren syntes å ha funnet toppformen, i Champions League-kvartfinalen mot PSV i Eindhoven. Nå er imidlertid venstrebacken endelig i gang igjen, og har figurert i tre av Liverpools fire siste kamper.

- Jeg håper virkelig at ting vil fungere for meg i denne klubben nå. Mitt første år ble vanskelig på grunn av alle skadeproblemene, men både supporterne og lagkameratene støttet meg hele tiden. Det hjalp betraktelig, forteller Aurelio til liverpoolfc.tv.

- Nå ønsker jeg å gi noe tilbake til dem. Jeg er glad for å være i gang igjen Det har vært veldig vanskelig. Akillesskaden kom akkurat i det jeg begynte å finne formen, men nå er det på tide å legge fortiden bak seg og se fremover. Jeg føler meg topp, ettersom jeg har kommet tilbake raskere enn jeg ventet. Jeg er veldig glad og takker Gud og den medisinske staben.

- Jeg er nok fortsatt ikke 100% i form, men jeg føler meg bra. Etter seks måneder på sidelinja vil det ta tid å komme inn i rytmen igjen, og jeg vet at jeg fortsatt kan bli bedre, avslutter brasilianeren.

Hyypiä ønsker revansje mot Marseille
Sami Hyypiä har bitre minner fra Liverpools forrige møter med Marseille, men i kveld slipper han i alle fall å spille mot Didier Drogba. Det gjorde han i 2004, og da gikk det på rattatta og de røde ble dumpet ut av UEFA-cupen av franskmennene over to kamper. Drogba scoret i begge. Nå ønsker den finske forsvarsklippen revansje.

- Jeg har dårlige minner fra våre UEFA-cupkamper mot Marseille i 2004. Vi tapte sammenlagt og de hadde noen virkelige kvalitetsspillere. Spesielt Didier Drogba. Han spilte veldig bra mot oss, og avgjorde kampene for Marseille. Dermed røk vi ut. Dette var to tøffe kamper, men det er ingen igjen på deres lag fra laget den gangen, så forhåpentligvis blir resultatene annerledes denne gangen, sier Hyypiä til britisk presse.

- Vi startet ikke Champions League så bra i Porto, og vi må få en bedre start på kampen i kveld. Marseille har slitt i den franske serien, så dersom vi starter bra kan vi forhindre at de spiller på seg selvtillit. Ingen forstod hvorfor vi var så svake mot Porto, men vi kan ikke tillate at noe slikt skjer igjen.

- Alle lag som kommer til Anfield bør være bekymret, da vi spiller bra i Champions League på hjemmebane. Jeg forventer en atmosfære som Marseille-spillerne ikke vil like. De har imidlertid gode spillere og en god manager, og de har hatt tid til å forberede seg til kampen ettersom de hadde spillefri i helgen. Men vi har tro på oss selv, og det ville vært perfekt om vi kunne være klare for cupspillet allerede før vi reiser til Marseille og den siste kampen i gruppespillet. Det er vårt mål.