Aurelio håper skademarerittet er over

Skader har ødelagt mye av sesongen for Fabio Aurelio. Først pådro han seg en kneskade, deretter en leggskade. Nå er han endelig skadefri og storformen synes å være i anmarsj.

Etter en frustrerende start på Liverpool-karrieren viste Fabio Aurelio endelig hva han er god for mot Arsenal i helgen. Sommerkjøpet fra Valencia var blant annet nest sist på ballen ved to av scoringene i 4-1 seieren, og var også svært nær scoring selv da Jens Lehmann fikk et par fingertupper på hans gode skudd i andre omgang. Nå er brasilianeren på hugget.

- Jeg trodde det skuddet ville gå i mål. Det var min kones fødselsdag på lørdag, og hun sa til meg før kampen at jeg skulle prøve å score som en presang til henne. Lørdagens kamp var trolig den beste jeg har spilt etter at jeg kom til klubben, sier venstrebacken til Liverpool Echo i dag.

- Jeg fikk lagt to gode innlegg som resulterte i mål, og jeg er godt fornøyd med hvordan jeg løste oppgavene ellers også. Jeg er veldig lykkelig i Liverpool, selv om jeg har hatt problemer med flere skader som har holdt meg på sidelinja. Nå håper jeg at jeg kan få en rekke kamper på førstelaget hvor jeg kan stadig bli bedre. Det har vært frustrerende å pådra seg nye skader hele tiden, men nå føler jeg meg helt fin og ønsker å gjøre fremskritt sammen med laget.

- Formen min vil bli bedre jo mer jeg spiller, så jeg håper jeg fortsatt får spilletid fremover.

Aurelio var involvert i de 10 første kampene denne sesongen, men pådro seg deretter en kneskade som holdt han utenfor frem til jul. I januar pådro han seg en strekk på baksiden av låret, som igjen resulterte i mer tid på behandlingsbenken enn på banen. Nå som han endelig er skadefri igjen, tar han sikte på å levere flere målgivende pasninger utover våren.

- Det er lettere å legge innlegg når du har en kar som Peter Crouch å sikte på. Jeg vet at min hovedoppgave som venstreback er forsvarsjobben, men jeg liker å gå fremover når det er mulig, sier han.

Juniorcup på TV
I kveld blir det avgjort hvem Liverpool møter i finalen i FA Youth Cup. Returoppgjøret mellom Manchester United og Arsenal spilles nemlig på Old Trafford i kveld, og kampen kan ses direkte på Viasat Sport 2. Sendestart er kl 20.00, men avspark er først kl 20.30. Arsenal har en ettmålsledelse å gå på fra den første kampen på Emirates Stadium.

Liverpools trenerteam Steve Heighway, Dave Shannon og John Owens er selvsagt på plass på Old Trafford i kveld, for å spionere på motstanderen de vil møte i finalene 16. og 19.april.

- For meg spiller det ingen rolle hvilket av lagene vi møter. De er begge veldig gode fotballag med gode spillere, uttaler John Owens til liverpoolfc.tv.