Aurelio klar til kamp

Fabio Aurelio vil spille for reservelaget i en intern treningskamp mot Crewe i dag. Benitez avviser rykter om Pepe Reina. Canal Digital vurderer LFC TV. Angriper hos Porto skadet.

Aurelio kampklar
Til Liverpool Echo bekrefter Rafa Benitez at Fabio Aurelio nå skal være kampklar, og at man forventer at brasilianeren vil være involvert i en treningskamp som reservelaget skal ha mot Crewe på akademiet i dag. Brasilianeren røk akillesen 3.april mot PSV.

- Vi håper at Fabio kan spille i denne kampen, forklarer Rafa. - Han har trent godt og vi mener at han nå er klar. Det er positivt å ha ham tilbake.

Liverpools manager avviser samtidig spekulasjoner om at Atletico Madrid skal ha linet opp Pepe Reina for neste sommer.

- Jeg har snakket med noen folk om dette og saken er nok, dessverre, at det dreier seg om en uerfaren journalist.

- Det kan være at mange klubber ønsket å snakke med Pepe før han signerte en ny kontrakt, men det er mange uker siden. Han trives veldig godt i Liverpool. Transfervinduet er lukket, Peppe liker seg her, slik at denne saken ganske enkelt er oppspinn.


LFC TV på norske skjermer?
Liverpool.no erfarer, etter at det er blitt kjent at Viasat ikke vil vise LFC TV, at Canal Digital nå sterkt vurderer å kjøpe sendinger fra kanalen som går på lufta 20.september.

En kilde vi har snakket med sier at dette blir sett på som "veldig interessant" og antyder at det vil bli tatt en endelig avgjørelse i løpet av denne uka.


Postiga ute mot Liverpool
Helder Postiga pådro seg en kneskade for Portugal, mot Polen, i lørdagens EM-kamp. Skadede leddbånd gjør at angriperen er forventet å være ute av spill i om lag en måned framover, og mister dermed kampen i Champions League mot Liverpool 18.september.