Aurelio misfornøyd med uavgjort

Fabio Aurelio spilte en god kamp mot Manchester City, men var misfornøyd med uavgjort og lengter etter sin første scoring i helrødt. Richard Dunne med stor respekt for Liverpool.

Fabio Aurelio sier til Liverpool Echo i dag at han er skuffet over at de røde bare klarte uavgjort på City of Manchester Stadium i går. Venstrebacken, som var en av Liverpools aller beste spillere i kampen, mener at man hadde fortjent alle tre poengene, men innrømmer at det var deres egen inneffektivitet som hindret dem i å ta hjem seieren.

- Når man ser på arbeidsinnsatsen som vil la ned, spesielt i andre omgang, så er det åpenbart at vi fortjente alle tre poengene. Det er veldig skuffende at vi bare klarte uavgjort. Vi hadde 5-6 store sjanser, og vi må ta vare på slike sjanser om vi ønsker å nærme oss tetlagene, konkluderer brasilianeren.

- Det var synd vi ikke klarte å score, og måtte nøye oss med det ene poenget, legger han til.

Fernando Torres, Yossi Benayoun, Dirk Kuyt og Aurelio selv hadde alle brukbare muligheter til å gjøre mål, men ingen av dem klarte å få hull på byllen. Men selv om Aurelio er meget skuffet over at man ikke klarte å ta vare på sjansene, så legger forsvareren vekt på at man må ta med seg de positive sidene ved kampene videre.

- Fortsetter vi å spille så bra som dette vil vi vinne mange kamper. Ser man på kampen var vi mye bedre enn City. I andre omgang var de nesten ikke inne på vår banehalvdel, og vi skapte plenty med sjanser. Vi klarte bare ikke å score.

Aurelio hadde selv et par brukbare skuddforsøk fra distanse, men det ergrer brasilianeren at han fortsatt ikke har funnet veien til nettmaskene som Liverpool-spiller.

- Jeg lengter etter min første scoring, og håper det skjer snart, ettersom jeg har ventet lenge. Men det viktigste er at laget fortsetter å spille bra, slik som vi gjorde mot Manchester City. Klarer vi det, er jeg sikker på at vi vil vise alle at Liverpool er et sterkt lag.

Dunne syntes Liverpool var en tøff motstander
City-stopper Richard Dunne ble av mange kåret til banens beste spiller i gårsdagens kamp. Han mener at Liverpool var en tøff motstander.

- Det var vanskelig for oss. Liverpool har blitt kritisert en del, og folk har sagt at de ikke er i form, men de viste hvor gode de er i denne kampen. Heldigvis har vi trent mye forsvarsspill den siste tiden, og det betalte seg i denne kampen. Jeg hadde en stor sjanse til å gi oss ledelsen, men etter det spilte vi med ryggen mot veggen. Alle kjempet og sto på.

- Vi visste hvordan Liverpool spiller etter å ha sett videoer av dem. Vi måtte tette igjen, og ha folk i sikring hele tiden. Det fungerte bra.

- Vi spilte på hjemmebane, og der ønsker vi å vinne kampene våre, men du må respektere lag som Liverpool. Vi kunne ha vunnet kampen på en kontring, og det hadde vært fint. Men det var en tøff kamp for oss, og vi fikk et resultat vi er tilfredse med. Vi er fortsatt ubeseiret på hjemmebane.