Aurelio opereres i kveld

Liverpool FC bekrefter at Fabio Aurelio røk akillessenen mot PSV i går. Brasilianeren skal opereres i kveld, og vil være satt ut av spill i tre til fire måneder.

Liverpool Echo bekreftet i ettermiddag at Fabio Aurelio returnerte til Liverpool på krykker i natt, og diagnosen skal være klar. Som antatt dreier det seg om en røket akillessene. Brasilianeren vil dermed ikke spille mer denne sesongen. Forsvarsspillerens drøm om å få spille i Champions League-finalen i Aten ble dermed lagt i ruiner omtrent samtidig som de 2000 tilreisende Liverpool-supporterne sang om Hellas i mai.

Nå i ettermiddag kom også den offisielle bekreftelsen fra klubben om at venstrebacken ikke vil spille mer denne sesongen, etter at akillessenen røk i går.

Under en røntgenundersøkelse på Merseyside i dag ble det slått fast at spilleren vil måtte regne med en rehabiliteringsperiode på opp til fire måneder.

- En røntgenundersøkelse bekrefter at akillessenen er helt avrevet i Fabios høyre fot. Spilleren vil bli operert senere i dag, og vi forventer at han vil være satt ut av spill i tre til fire måneder, uttaler klubbtalsmann Ian Cotton.

Dermed må brasilianeren også påregne et kappløp med tiden for å rekke ligastarten neste sesong.