Aurelio regner seg som venstreback

Liverpools brasilianer sier at han passer best i forsvaret. George Gillett jr vil bli en entusiastisk eier, men som samtidig ikke vil bryte med tradisjonene.

Fornøyd brasse
I et intervju med liverpoolfc.tv forteller Fabio Aurelio at han trives godt i Liverpool og som innbygger på Merseyside.  Han liker imidlertid ikke at han er så mye skadet, og Rafael Benitez vil håpe at han kan bli spilleklar igjen til neste kamp mot Newcastle.  De røde har slitt med å finne den rette balansen på midtbanen, og Aurelio og John Arne Riise bidrar til mer stødighet på venstresiden, enten det er Fabio eller John Arne som spiller på backen.

Interessant nok sier Fabio Aurelio at han føler seg mest hjemme på venstrebacken.  I et intervju som ikke avslører altfor mye har han tatt ut sitt beste five-a-side lag, med Alonso i mål(!?), og for øvrig Aurelio, Garcia, Gerrard og Fowler.

Respekterer fansen
Det er ventet at vi vil høre mye mer om George Gillett jr og Tom Hicks de nærmeste dagene, etter at det ligger an til at Liverpool blir kjøpt opp av de amerikanske milliardærene denne uka.

Dean Bonham, som tidligere har arbeidet med Gillett, har følgende å si om 68-åringen:  - Det jeg kan si at han ikke er en person som vil ligge lavt.  Jeg har aldri møtt noen som viser mer lidenskap og entusiasme i sine forretninger innen sport som ham.  

Jean Gosselin, som arbeider med markedsføring innen sport, legger til:  - George Gillett bygget videre på tradisjonene, og har ledet Montreal Canadians rimelig bra.  Han har aldri prøvd å forandre på hva Montreal Canadians står for.

Montreal Canadians er som kjent ishockeylaget som Gillett kjøpte, og som skapte mange reaksjoner da en amerikaner sikret seg en av stolthetene i kanadisk idrett.