Avdrag på Torres

Liverpool må sende sjekk etter scoringen mot Derby. James Smith fortsetter i Stockport. Emiliano Insua flittig brukt på Argentina U20.

Betaling til Atletico Madrid
Rafa Benitez har flere ganger nevnt at den mest vanlige brukte overgangssummen for Fernando Torres i engelsk presse, £26M, ikke er riktig. Lokalpressen i Liverpool bruker £18M, som trolig var det faste beløpet ikke beregnet enkelte tilleggsbetalinger.

Ifølge spanske AS må Liverpool nemlig ut med 250.000 euro til Atletico Madrid, etter at Torres scoret sitt mål nr.15 i helrødt mot Derby. Liverpool må ut med ytterligere 250.000 euro til når superspissen har tatt på seg trøya 25 ganger. Pr. i dag har han spilt 22 offisielle kamper for LFC.


Nytt låneopphold for forsvarer
James Smith bekrefter til hjemmesiden til Stockport County at han har skrevet en ny låneavtale som gjør at han blir i klubben ut sesongen.

Forsvareren på Liverpools reservelag hadde først en kontrakt som løp ut 7.november.

- Jeg var kjempefornøyd med alt hos County da jeg var her og ønsket ikke å reise. Nå er jeg glad for at jeg er tilbake, sier Smith.


Nesten 1000 minutter for Insua
Hjemmesiden til det argentinske fotballforbundet kan fortelle at Emiliano Insua i 2007 spilte 11 kamper fra start og kom inn som innbytter en gang for U20 landslaget. Det betydde 991 minutter i den lyseblå og hvite trøya.