Avgjørelse 30. oktober

Bystyrets komite skal avgjøre om de skal gi Liverpools nye stadionplaner grønt lys på et møte 30. oktober. Momo klar for Afrikamesterskap. U21 landskamper. Pouries suspensjon.

Bystyret har satt opp møte 30. oktober, for å avgjøre om Liverpools nye stadionplaner blir akseptert. En komite vil bruke dagen på å se på prosjektet, før de tar sin endelige avgjørelse.

- Liverpool FC er så viktig for turismen i byen. På kampdager er samtlige hotellrom i byen booket, og jeg er glad for å se fremgang i stadionsaken - og ser frem til å se arbeidet starte å snart som mulig. Dersom den rette avgjørelsen blir tatt, vil man kunne begynne å arbeide med den nye stadion tidlig i 2008. Dette er ikke bare viktig for klubben, men for hele Anfield og Liverpool som by, sier Mike Shorey fra byrådet, til Liverpool Daily Post.

Momo klar for Afrikamesterskapet
Mali og Momo Sissoko kvalifiserte seg i går kveld for Afrikamesterskapet, da de slo Togo 2-0 borte. Frederic Kanoute og Mamadou Diallo scoret målene for Mali,

Afrikamesterskapet går av staben i perioden 20. januar til 10. februar - og flere Premier League-klubber må da klare seg uten profiler. Touré og Eboue for Arsenal, Drogba for Chelsea, og mange fler.

U21-landskamper i går
Besian Idrizaj spilte 69 minutter for Østerrike U21 i EM-kvalifiseringsmøtet med Kypros U21. Liverpools angriper tegnet seg ikke på scoringslisten i 2-1-seieren.

Liverpools utlånte målvakt, Nikolay Mihaylov, sto i mål for Bulgaria U21 da de noe overraskende beseiret Portugal U21 i går kveld.

Pouries suspensjon
FA melder i dag at Marvin Pourie er suspendert fra all klubbfotball inntil førstelaget har spilt tre kamper fra 20.oktober, etter det røde kortet han pådro seg for en uke siden. Det betyr at han ikke kan spille kamper før Liverpools seniorer har møtt Everton, Arsenal og Cardiff. I denne perioden går han glipp av juniorkamper mot Crewe og West Bromwich - og reservelagskamp mot Newcastle. Han er tilbake til U18-oppgjøret mot Everton 3. november.