B-lag mot Pompey

Mye tyder på at Rafael Benitez vil stille med et B-preget mannskap på Fratton Park i morgen. Portsmouth har ikke gitt opp håpet om å få spille UEFA-cup neste sesong.

Alt peker i retning av at Rafael Benitez har returkampen mot Chelsea i tankene allerede nå, og således kommer til å hvile flere nøkkelspillere når de røde møter Porsmouth på Fratton Park i morgen.

Det skulle bety at spillere som Sami Hyypiä (bildet), Mohamed Sissoko, Robbie Fowler, Mark Gonzalez og Gabriel Paletta kan få en sjanse til å starte Liverpools tredje siste ligakamp denne sesongen. Kanskje blir det til og med et siste gjensyn med Jerzy Dudek?

- En sesong handler ikke bare om de siste ligakampene. Vi må se helheten. Jeg vil gjøre hva som er best for Liverpool, uttaler Rafael Benitez til Press Association.

Pompey håper på europacup
Liverpool vil i morgen møte et hjemmelag som ikke har gitt opp håpet om å kvalifisere seg til UEFA-cupen neste sesong. Pompey-manager Harry Redknapp føler seg trygg på at Benitez kommer til å hvile sine stjerner bare tre dager etter semifinalen på Stamford Bridge og tre før returen på Anfield, men forventer likevel ikke noen walk over.

- Liverpool har en meget sterk tropp, så uansett hvilket lag de mønstrer så vil det bli vanskelig å slå dem. De ønsker å bli nummer tre i ligaen, og komme foran Arsenal. Men jeg ville lyve dersom jeg sa at dette ikke var et godt tidspunkt å spille mot Liverpool. Benitez kan komme til å bytte ut seks-sju av spillerne som startet mot Chelsea på onsdag, men han vil uansett stille med et sterkt lag, uttaler han.

Liverpool har ikke tapt en ligakamp på bortebane siden 2-1 tapet for Newcastle i februar. Portsmouth klarte uavgjort 0-0 på Anfield i november. Hjemmelaget må klare seg uten den kneskadde spissen Svetoslav Todorov i morgen, mens midtstopperne Sol Campbell og Linvoy Primus sliter med henholdsvis akilles- og kneskade og må gjennom en test like før kampstart for å se om de er i stand til å spille.