Babel imponert over Rafa

Ryan Babel mener at Rafael Benitez har gjort ham mer selvsikker. Ny dato for reservelagskamp. Ny landslagssamling for Pacheco. Jimmy Ryan blomstrer i Shrewsbury.

Ryan Babel, som nå forbereder seg til EM-kvalifiseringskamper mot Bulgaria og Albania sammen med den nederlandske landslagstroppen, takker Rafael Benitez for sine fremganger den siste tiden.

- Rafa vet alt om meg nå, ned til detaljnivå. Det gjelder ikke bare min spillestil, men også min psyke. Han fortalte meg at han hadde sett meg spille bortekamp med Ajax, og det slo ham hvor lett jeg ble påvirket av publikum. Han sa at han så hvordan jeg slet når jeg fikk tilskuerne mot meg. Han så det på kroppsspråket mitt, sier £11.5M-mannen til nederlandsk presse.

- Han har fortalt meg at ukvemsord fra tribunene bare bør gjøre meg sterkere. Han sier at slikt bare er et tegn på at motstanderens supportere frykter meg.

Ny dato for reservelagskamp
Liverpool FC opplyser at reservelagets hjemmekamp mot Bolton tirsdag 6.november har blitt flyttet til tirsdag 5.februar 2008. Avspark blir fortsatt klokken 20.00.

Grunnen til at kampen flyttes er at førstelaget skal spille Champions League-kamp hjemme mot Besiktas den 6.november.

Pacheco for Spania U17
Daniel Pacheco Lobato er tatt ut til en treningssamling med Spania U17 i Madrid 18-19.september.

Ryan blomstrer i Shrewsbury
Midtbanespilleren Jimmy Ryan ble i midten av august lånt ut til Shrewsbury for en måned. Der har han blomstret såpass at det kan bli aktuelt å forlenge oppholdet.

Så langt har 18-åringen spilt mot Colchester, Fulham og Yeovil, og vist hva han er kapabel til.

- Vi har fått testet Jimmy i flere kamper, men så langt har han bare spilt mot motstandere fra Premier League, Championship og League One. Nå må vi få testet ham mot lag i vår egen divisjon, og det blir den avgjørende testen for ham. Det er i denne divisjonen han må gjøre det bra, uttaler manager Gary Peters til Shrewsburys offisielle nettside.

- Dette blir Jimmys eksamen. Å se om han kan prestere i vår egen divisjon. Selv om  spillerne ikke er så gode der som høyere oppe i divisjonene, så er spillet tettere, tempoet raskere og kampene tøffere. Men jeg tviler egentlig ikke på at Jimmy vil klare testen når den kommer.

Ifølge rapportene skal Liverpool være imponert over behandlingen Ryan har fått i Shrewsbury, og spilleren har på sin side imponert mange av Shrewsburys supportere. Flere av disse har ytret ønske om at lånet må forlenges.

- Jimmy er i utgangspunktet her for en måned, og Liverpool er veldig glade for at han er her. Vi har sendt dem DVD'er av alle våre kamper, og de har allerede kommet tilbake med kommentarer på disse, og sent oss et brev der de skryter over hvor profesjonelle vi er og hvor godt vi har arbeidet med Jimmy. Vi får nå bruke de neste ukene til å vurdere hva vi ønsker på lengre sikt, avslutter Peters.