Babel stadig nærmere

Liverpool skal ha kommet med et nytt bud på Ryan Babel, og teknisk direktør i Ajax innrømmer at en avtale er nær. Forbannet Carra ringte opp radiostasjon.

Legesjekk i morgen?
Liverpool skal tidligere ha lagt inn et bud verdt opp til £10M på Ryan Babel, mens Ajax ønsker £13.5M for 20-åringen.  Liverpool Daily Post skriver i dag at de røde allerede har øket sitt bud og siterer teknisk direktør i Ajax, Martin van Geel, på at man nå nærmer seg enighet.  Andre kilder hevder at det er ventet at Babel vil reise til Merseyside i morgen for en legesjekk.

- Liverpool er seriøse og har lagt inn et nytt bud hvor de tilbyr betydelig mer, sier van Geel.  – Siden de ønsker ham så mye, ser det ut til at Babel er på vei ut og at Ajax vil miste ham.

Babel har tidligere uttrykt ønske om å spille i Premier League, og Liverpool synes nå å sirkle inn en spiller foran nesa på bl.a. Arsenal og Newcastle.


Rasende Carragher
Jamie Carragher ringte i går kveld opp radiostasjonen Talksport etter at programlederen Adrian Durham kalte ham en feiging for ikke lenger å ønske å spille for England, og å ta utfordringen med å kjempe seg inn på laget.

Carra uttalte i går at han ikke lenger ønsker å være en del av troppen til England som 29-åring og at han nå ikke kunne se seg selv som fast mann på landslaget i fremtiden etter at unge spillere som Ledley King og Jonathan Woodgate også hadde kommet foran ham i køen i tillegg til paret Rio Ferdinand og John Terry.

- Kall meg ikke en feiging på radio, sa Jamie på direkten til Durham.  – Det vil være interessant å se om du har mot nok til å komme hit og si det samme til meg på Melwood eller på Anfield en kveld vi spiller i Champions League.