Barca-kampen helt utsolgt

Returoppgjøret mellom Liverpool og Barcelona er nå helt utsolgt. Chelsea og Man Utd-supportere gjør flere pøbelstreker enn reisende Liverpool-fans. Populær flyrute legges ned.

Billettkontoret på Anfield melder at 1/8-finalen i Champions League mot Barcelona 6.mars nå er helt utsolgt.

Liverpool-supporterne ikke verst i klassen
Liverpool Echo melder at supporterne til Liverpools to største rivaler i Premier League utmerker seg med dårligere oppførsel på togreiser til bortekamper enn The Traveling Kop. Det britiske transportpolitiet har offentliggjort en oversikt over hvilke fans som utmerker seg med dårligst oppførsel på sine reiser til bortekamper. Den viser at supportere av Chelsea og Manchester United står for flest hærverk og klart dårligst oppførsel. Coventry-supporterne inntar tredjeplassen på listen, mens Liverpool følger på fjerdeplass.

Transportpolitiet starter nå en kampanje for å holde de største pøblene borte fra togene, i håp om å sette en stopper for slåssing, urinering og hærverk på togvogner.

- Selv om 98% av fotballsupporterne er lovlydige borgere, er det en minoritet som oppfører seg svært dårlig om bord på tog og t-bane. Både medpassasjerer og stab blir utsatt for antisosial oppførsel, som overfall, rasisme og lignende. Dette er uakseptabelt, uttaler Andy Trotter i transportpolitiet.

Populær flyrute legges ned
Dagbladet melder at Norwegian gir opp ruten mellom Bergen og Manchester. En rute som har vært meget populær og mye brukt av Liverpool-fans bosatt på Vestlandet.

Flyselskapet har lenge hatt to ukentlige avganger fra Vestlandet til Nord-England, og mange av kundene har vært fotballsupportere som skal se enten Manchester-lagene eller Liverpool eller Everton.

- Trafikken med nordmenn til England kan vi ikke klage på, men det har ikke vært like lett å få britene til å fly til Norge fra Manchester, sier informasjonsdirektør Anne Grete Ellingsen til Dagbladet.no. Kapasiteten som frigjøres når ruten til Manchester legges ned settes inn på ruten mellom Bergen og London.

Siste avgang med flyet fra Bergen til Manchester går 13. april.

Selv om Norwegian slutter med flygninger til Manchester er det fortsatt muligheter til å komme seg dit fra Norge. SAS Braathens har daglige avganger, med unntak av lørdag, fra Oslo til Manchester.
 
- Vi har ingen planer om kutte i rutetilbudet til Manchester, sier informasjonssjef Thomas Midteide i SAS Braathens til Dagbladet.no.