Barca sikler etter Mascherano

Ryktene om at Barcelona skal være interessert i å hente Liverpools leiesoldat, Mascherano, har i dag blusset opp igjen.

Ting kan tyde på at Liverpool må belage seg på å kjempe mot hard motstand om de skulle ønske å beholde sitt argentinske midtbaneanker Javier Mascherano utover låneperioden, som utgår til sommeren. Dette fordi Barcelona har meldt seg på i jakten på den taktisk smarte midtbanespilleren, alt i følge Timesonline.

Som kjent har hovedpersonen selv sagt seg interessert i å gjøre overgangen permanent, hvilket man på Anfield har opsjon på å gjøre, mot en sum på svimlende £17 millioner, om dette skulle legges på bordet innen 30. juni 2008. Tidligere i høst uttalte Mascherano i samtale med The Guardian følgende:

- Jeg er veldig lykkelig i Liverpool. Jeg har funnet meg godt til rette og ønsker å spille på klubbens nye stadion når den åpner. Jeg elsker å spille for Liverpool, og dersom manageren ønsker å beholde meg vil jeg definitivt bli i denne klubben lenge. Jeg tror klubben bare vil vokse seg større i de neste 4-5 årene.

Barcelona har også før vært linket til den Media Sports Investment-eide mannen, men avkreftet den gang ryktene som verserte, da en kilde innad i klubben kunne avsløre ovenfor SkySports at argentineren ikke var et mål for klubben.

- Det har ikke vært noen kontakt med agenter om denne spilleren, da han ikke er på vår liste over spillere vi ønsker å kjøpe.

Tidligere signaler lover altså godt for Liverpool, som har sagt seg interessert i å hente spilleren, som raskt ristet av seg smellen han fikk mot Arsenal sist helg, og som kunne spille igjen allerede i midtuka, på permanent basis ved utlånsavtalens utløp.