Barry ønsker Bellamy

Aston Villa-kaptein gleder seg over at Bellamy er linket til O’Neills mannskap. Pepe Reina ønsker å være tittelutfordrer.

Aston Villas ettertraktede kaptein Gareth Barry er i ekstase over at klubben i det siste har blitt linket til Craig Bellamy.
Bellamy sies å være en av spillerne Martin O’Neill har pekt seg ut for dette transfervinduet.
Liverpool skal ha satt en prislapp på hele 12 millioner pund for den hurtige spissen, men det er sannsynlig at O’Neill med hjelp av styreformann Randy Lerner kan imøtekomme store summer i løpet av sommeren.

Barry sa: - Jeg ville selvsagt ønsket en spiller som Craig Bellamy velkommen til klubben. Han har bevist at han er en meget god spiss i Premier League tidligere, og han har også gjort seg bemerket i Europa denne sesongen.


Reina håper å kunne konkurrere om tittelen
Liverpools målvakt Pepe Reina mener den beste måten å komme over tapet i Aten på, er å se fremover. Å være en seriøs tittelutfordrer i Premier League, er målet hans for neste sesong.

- Vi vil prøve å finne flere trofeer neste sesong. Å være tittelutfordrer er imidlertid hovedmålet vårt, sa den smidige keeperen.

- Sytten – atten år er altfor lenge for en så stor klubb som Liverpool. Supporterne og folket i denne klubben fortjener å vinne ligaen igjen, og forhåpentligvis klarer vi det neste sesong.

Pepe, som har vært i glitrende form for Liverpool den siste tiden, er imidlertid klar over at det er lettere sagt enn gjort å bli ”best i England” igjen.

- Det blir veldig vanskelig. Chelsea bruker alltid mye penger, så de vil alltid ha et sterkt lag. Manchester United vil også bli bedre og bedre. I sommer får kanskje Rafa mer penger å bruke. Nye spillere vil nok komme inn, og det kan hjelpe oss å ta steget helt frem, avslutter Reina.