Bellamy avviser påstander

Noen timer etter at en reporter fra BBC på lufta uttalte at Craig Bellamy ønsket seg vekk fra Anfield, benekter spissen at det er noe sannhet i dette. Mye spilletid for utlånspillere.

Craig slår tilbake
Malcolm Allen fra BBC Wales ble tidligere i dag sitert på at Craig Bellamy hadde et dårlig forhold til Rafael Benitez og at han søkte seg vekk fra Liverpool.  Til klubbens egen hjemmeside benekter nå spissen dette.

- Jeg har sagt det tidligere, og jeg vil gjenta det nå, at jeg har lært mer av Rafael Benitez enn noen annen trener som jeg har jobbet sammen med, slår Bellamy fast.

- Jeg er en mye bedre spiller etter å ha tilbrakt tid sammen med ham og dersom jeg senere skulle bli manager vil han være en modell som jeg vil bruke.  Jeg kan ikke gjøre det klarere hvor mye jeg respekterer ham.

- Det som gjør dette enda mer skuffende er at vi står foran en enorm kamp mot Chelsea, og jeg må nå kaste bort tid på å gi respons på dette tullet.


Åtte spilte i 90 minutter
Det ble mye spilletid for de av Liverpools utlånspillere som var i aksjon på lørdag.

Den som kanskje var mest skuffet var Scott Carson, som hadde en svak kamp da Charlton tapte 4-1 borte mot Blackburn og nå ligger nest sist i Premier League.

I The Championship gikk det bedre.  Danny Guthrie (bildet) var på hele banen da Southampton vant 1-0 borte mot Norwich og så vidt er inne blant play-off plassene.  Lee Peltier var også på banen hele tiden da Hull beseiret Cardiff med 1-0 i Cardiff og i praksis reddet kontrakten på bekostning av Leeds.  Luton er allerede nede, men vant 3-1 borte mot Southend og hvor Besian Idrizaj scoret det siste målet.

På det tredje trinnet er Oldham inne på play-off plass etter 2-1 i Brighton, men Mike Roque var ikke med i troppen.  Danny O’Donnell spilte imidlertid hele kampen som midtstopper da det ble 1-1 hjemme mot Tranmere.

I League 2 spilte både David Martin og Godwin Antwi hele kampen da Accrington Stanley slo Macclesfield med 3-2 og er sikret fornyet kontrakt.

I Spania ble 2-0 tap for Florent Sinama-Pongolle da Joaquin scoret to mål i 2.omgang for Valencia.