Bellamy håper å spille mot Wigan

Bellamy påpeker at defensive lag er en ny erfaring for ham. Marseilles trener lovrpriser Cissé. Crewe ønsker å beholde O’Donnell. Idrizaj aktuell i kveldens tv-kamp.

Craig Bellamy håper å være tilbake i aksjon i morgendagens oppgjør mot Wigan. En kneskade han pådro seg mot PSV Eindhoven har holdt waliseren utenfor Liverpools to siste ligakamper.
- Jeg blir bedre for hver dag og jeg bør snart være frisk. Jeg håper å være tilgjengelig mot Wigan for å gi meg selv en sjanse til å være med i vurderingen til Chelsea-kampen på onsdag.

Lørdagens motstander kjemper for å unngå nedrykk, og Bellamy tror at Wigan vil konsentrere seg om det defensive.
- Ikke mange lag kommer hit og slipper seg løs for å lage en kamp ut av det. Ikke mange lag gjør det her på Anfield fordi de da vet hva som skjer med lagene som gjør det.

- Å møte slike defensive lag er noe nytt for meg. Det har vært vanskelig for meg fordi det har ikke vært mye rom bak forsvarsrekkene eller ute på kantene hvor jeg kan utfordre, og jeg må dermed lære en ny type fotball. Men jeg tror jeg kommer til å bli en bedre spiller av det.

- Jeg spiller annerledes her i Liverpool enn jeg har vært vant med. I alle mine andre klubber fikk jeg ballen og det ble til en viss grad forventet at jeg skulle få ting til å skje.

- Jeg likte det ansvaret, men det er annerledes i Liverpool, hvor jeg spiller sammen med bedre spillere. Her deler vi på ansvaret.

- Jeg har også blitt fortalt å ligge på linje med den siste forsvareren hele tiden. Det er der manageren har fortalt meg at jeg skal spille, og ingen andre steder.

Marseilles trener lovpriser Cissé
Marseille-trener Albert Emon lovpriser Djibril Cissé etter at den utlånte Liverpool-spissen kom inn fra benken og hjalp den franske storklubben til sin andre strake cupfinale. 25-åringen startet på benken for tredje kamp på rad, men kom inn i det 75.minutt og scoret med nærmest første ballberøring. Det sørget for at Marseille vant 3-0 og møter Anthony Le Tallecs Sochaux i finalen på Stade de France lørdag 12.mai. Cissé har slitt med dårlig form den siste tiden, og har måttet tåle sterk kritikk fra Marseille-fansen.
- Spilleren ofrer mye, og han jobber hardt på trening. Han kom tilbake med stor spilleglede i denne kampen, og jeg må hylle ham for det, uttaler Albert Emon.
Dermed spekuleres det nå i om Marseille likevel kommer til å bruke opsjonen på kjøp av Cissé for £8M.

Djibril Cissé utnyttet en forsvarsfeil og scoret på sitt andre forsøk.
- Jeg vil takke alle mine lagkamerater, som alltid har støttet meg. Jeg tenker også på min mor, som har lidd de siste dagene. Jeg gjentar, selvtilliten er fremdeles der. Det er deilig å være i finalen. Nå må vi vinne den, uttaler Cissé.

Gradi håper å beholde O’Donnell
Daniel O’Donnell er utlånt til Crewe for hele sesongen, men Crewe-manager Dario Gradi håper å få til en permanent avtale. Den 21-årige forsvareren har ett år igjen av kontrakten med Liverpool.
- Jeg har ikke tatt en avgjørelse om Danny fordi han skal returnere til Liverpool. Han er under kontrakt der, og jeg vet ikke hva hans eller deres følelser er.
- Jeg er sikker på at Danny vil si at han har hatt stor nytte av erfaringen, og straks han har snakket med Liverpool og klargjort situasjonen, vil han være en vi kommer til å vurdere til sommeren dersom han blir tilgjengelig.

Idrizaj på tv?
Utlånte Besian Idrizaj kan komme til å spille for Luton i kveld, borte mot Derby. Kampen har avspark kl. 20:45, og vises direkte på SportN og Viasat Sport 1.