Bellamy har fortsatt smerter i ribbeina

Craig Bellamy har fortsatt smerter i ribbeina etter et sammenstøt med San Marinos keeper, og det er usikkert om han kan spille mot PSV. Liverpool v Wigan direkte på Canal+ Sport 2.

Craig Bellamy reiste med Liverpools tropp til Nederland i dag, trass i at han fortsatt har smerter i ribbeina. Waliseren var som kjent ikke med i troppen til kampen mot Arsenal, etter å ha pådratt seg både en ankelskade og en smell i ribbeina i landskampene mot Irland og San Marino.

- Jeg fikk meg en skikkelig smell i ribbeina fra San Marinos keeper under kampen i Cardiff i forrige uke, forteller Bellamy til Press Association.

- Det gjør fortsatt vondt når jeg puster, men jeg håper virkelig at jeg vil være i stand til å spille mot PSV. Champions League er veldig viktig for meg, og jeg ønsker inderlig å spille i morgen fordi jeg aldri har spilt på høyere nivå enn dette i løpet av min karriere, uttalte spissen før han satte seg på flyet til Holland.

Liverpools legeteam vil følge Bellamys situasjon med argusøyne det kommende døgnet, og vil vente i det lengste før de avgjør om han er i stand til å spille på Phillips Stadium eller ei.

Wigan-kampen på Canal+
Canal+ bekrefter at Liverpools hjemmekamp mot Wigan lørdag 21.april vil bli vist direkte på Canal+ Sport 2. Sendingen starter fem minutter før avspark, kl 15.55.