Bellamy linkes igjen til gamleklubben

Craig Bellamy linkes tilbake til Blackburn. Oldfield håper på debut. U18 kamp utsatt. Ministadion på Akademiet? Chelsea-spiller arrestert. Mourinho med fantastisk hjemmestatistikk.

Craig Bellamy har den siste tiden blitt linket til både Aston Villa og Blackburn. Det går sterke rykter om at Martin O'Neill ønsker å hente waliseren, som hadde stor suksess under O'Neill i Celtic. I dag melder Lancashire Telegraph at Mark Hughes ønsker hente Bellamy tilbake til Blackburn, etter bare ett år på Merseyside.

Bellamy kostet Liverpool £6 millioner da han kom fra Blackburn i sommer. Etter den uheldige golfkølle-episoden, og at Hicks og Gillett kjøpte klubben, har Bellamy stadig blitt linket bort fra Merseyside.

Lancashire Telegraph skriver at Mark Hughes følger situasjonen nøye, og skal være klar for å betale mer enn de £6 millionene de fikk for Bellamy for ett år siden - om han får signal om at waliseren vil forlate Anfield.

Oldfield ubenyttet reserve for Irland U16
Liverpools unge keeper Chris Oldfield satt på benken hele kampen da Irland U16 beseiret Tsjekkia U16 2-1 i den første kampen i Ballymena-turneringen.
16-åringen håper å debutere for landslaget i løpet av denne ukas åttenasjonersturnering, og det er ventet at han vil få sjansen enten i kveld mot Skottland eller i morgen mot USA.

- Det er en stor ære å bli tatt ut i troppen til denne turneringen, og jeg skal ta sjansen om jeg får den, sier Oldfield før kveldens kamp.

Chris er født i Liverpool, men har irsk slekt og har bestemt seg for at Irland er landslaget han vil representere. Irlands trener, Vincent Butler, ble imponert over hva unggutten viste da laget hans var i Liverpool på treningsleir i februar, og møtte Liverpools unggutter. Oldfield kom inn i andre omgang og holdt buret rent.

U18-kamp utsatt
Liverpool U18 skulle egentlig møtt Huddersfield på akademiet i formiddag, men på grunn av torsdagens finale i FA Youth Cup på Old Trafford, har kampen blitt utsatt.

Det har foreløpig ikke blitt satt en ny dato for kampen.

Ministadion på Akademiet?
The Times skriver i dag at Hicks og Gillett muligens vil bygge et lite stadion på Akademiet. Dette stadionet vil gjøre at fans kan følge ungdomslagene lettere, og for å få en bedre atmosfære på kampene.

Essien arrestert
Michael Essien ble i går stoppet av politiet og arrestert for mistanke om fyllekjøring, melder The Times.

Ghaneseren som har vært en av Chelseas desidert beste spillere i år, er suspendert i morgendagens semifinale på Stamford Bridge etter å ha pådratt seg et gult kort mot Valencia.

Mourinho med knallsterk hjemmestatistikk
Chelsea har spilt 84 kamper med José Mourinho i sulkyen. På de 84 kampene har de blå fra London vunnet 66, spilt 17 uavgjort og tapt kun en kamp. Barcelona er det eneste laget som har slått Chelsea på Stamford Bridge etter 90 eller 120 minutter spill. Det var da Barcelona vant 2-1 i 8.delsfinalen forrige sesong.

Charlton slo Chelsea ut av Carling Cup 05/06 etter straffesparkkonkurranse. Målforskjellen til rubellaget fra London er 184 mål for, og kun 41 i mot.

Benítez sin hjemmestatistikk med Liverpool er også god. Etter 82 kamper på Anfield har Liverpool vunnet 58, spilt 13 uavgjorte og tapt 11 - med en målforskjell på 142 mål for og 51 i mot.