Bellamy-overgang møter problemer

Overgangen til Craig Bellamy til West Ham er ikke så enkel som den først så ut for. Det ser ut til å bli et realt trekantdrama. Fowler til Cardiff? Ung spiller klar. Juniorer og seniorer mot Wrexham.

Overgangen til Craig Bellamy virker ikke så enkelt som den først kunne se ut som. Overgangssaken kan vise seg å bli et trekantdrama, med Liverpools Craig Bellamy og Djibril Cisse og West Hams Yossi Benayoun involvert. West Ham United ønsker åtte millioner pund for Yossi Benayoun. Dette er - ifølge Liverpool Echo - fordi de ønsker Bellamy på billigsalg.

Liverpool har sagt klart fra at de ønsker åtte millioner pund for Bellamy, og at de verdsetter midtbanespilleren Benayoun til 3,5 millioner pund. Bellamy fikk lov til å dra til London og Upton Park torsdag for å forhandle fram sin personlige kontrakt. Det gikk greit. Bellamy skulle få en fireårskontrakt med en ukelønn på 70 000 pund. Men å få klubbene til å bli enige gikk ikke like greit. Først nektet The Reds å la Bellamy gå for 7 millioner pund, de sto fast på en overgangssum på åtte millioner. Så forsøkte The Hammers seg med et rent bytte mellom Bellamy og Benayoun. Det gikk selvfølgelig ikke Liverpool ikke med på, all den tid verdsettelsen av spillerne ikke er lik.

Diskusjonene vil fortsatte i dag, og det er også ventet at Djibril Cisse, som West Ham også er interesserte i, vil være sentrale i forhandlingene. Han vil Liverpool ha ni millioner pund for, fem millioner mindre enn de betalte for ham da han kom fra Auxerre.

Robbie Fowler til Cardiff?
Ikke før hadde Rafael Benitez etterlyst friere til Robbie Fowler, så melder Championship-klubben Cardiff at de er interesserte. The Bluebirds har tilbudt en ett-årig pakke som nå vurderes av Fowler og hans rådgivere. Fowler må som ventet tåle et kraftig lønnskutt dersom dette skal bli noe av, men de første diskusjonene med Cardiff-sjef David Jones har funnet sted.

Robbie Fowler (32) har gjort det klart at han ønsker å spille førstelagsfotball også kommende sesong. De skotske toppklubbene, Glasgow Rangers og Celtic, har meldt fra at de er interesserte, men så langt er det bare Cardiff som har kommet med bud.

Cardiff-formann Peter Ridsdale har kjøpt Fowler før (11 millioner fra Liverpool til Leeds i 2001).

- Vi har tilbudt det vi synes han er verdt, og håper selvfølgelig at han skal si ja, sier Ridsdale.

Fowler scoret 183 mål på 369 kamper i sin tid i Liverpool. Bare Ian Rush, Roger Hunt, Gordon Hodgson og Billy Liddell ligger foran "God" på de rødes scoringsstatistikk.

Ryan Cowther er klar
18-åringen Ryan Cowther går fra Stockport County til Liverpool. Klubbene er nå enige om en ikke kjent overgangssum. Ryan blir 19 år 17. september, er 180 centimeter og er 70 kilo. Han er midtbanespiller og debuterte for County mot Cheltenham i januar 2006.

Mix av senior og junior
Det er ventet at en mix av senior- og juniorspillere vil spille for Liverpool i treningskampen mot Wrexham på Racecourse Ground lørdag. Bare Fernando Torres, Harry Kewell, Mark Gonzalez, Javier Mascherano og Emiliano Insua mangler på treningene nå.