Bellamy passerte legetest

Ifølge The Times er Craig Bellamy klar til å skrive under for West Ham. Salg av Bellamy og Djibril Cissé vil innbringe £16M som kan brukes på vingkjøp.

The Times hevder i likhet med flere andre at Bellamy er enig med West Ham om personlige betingelser i en 4-årig kontrakt.  Avisen sier også at waliseren i går passerte en legetest.

Opplysningene er ikke bekreftet av noen av klubbene, og der er usikkert om man er blitt enig om et transferbeløp.  Ifølge The Times skal imidlertid en avtale være på plass, hvor beløpet vil øke inntil £8M ut fra spesielle kriterier.

Marseille bekreftet tidligere på sin hjemmeside at man var blitt enig med Liverpool og Djibril Cissé om en overgang for den fargerike spissen.  Etter sigende dreier dette angrepskjøpet også om et beløp i størrelsesorden £8M.

Med forventede £16M i pengeskrinet kan Rafa Benitez intensivere jakten på en eller flere flankespillere.  Det er ventet at manageren fortsatt skal være interessert i Yossi Benauoun hos West Ham, men partene har så langt vært nokså langt fra hverandre i prisvurdering av israeleren. 

I tillegg tror man at manageren søker etter en mer ortodoks ving som forventes å koste et tosifret antall millioner pund.  Presse i Portugal har skrevet at Liverpool har vist interesse for Ricardo Quaresma hos Porto, men klubber som Atletico Madrid og Inter skal også være på jakt etter 23-åringen.  Rick Parry har avvist at Liverpool så langt har kommet med noe bud på spilleren.