Bellamy skuffet over tapet

Han var Liverpools beste spiller på St. James' Park i ettermiddag, men Craig Bellamy mente at han burde ha sørget for seier for gjestene. Ingen protester på straffesparket fra Rafa.

Craig Bellamy var de fleste Liverpool-supporteres ”Man of the Match” mot gamleklubben Newcastle i dag, og ble også kåret som de rødes beste av liverpool.no. Waliseren ga gjestene fra Merseyside en tidlig ledelse på St James’ Park, og kunne med mer besluttsomhet og bedre uttelling gjort hat-trick i løpet av de første 45 minuttene. Først rundet han keeper Harper, men klarte ikke å sette ballen i det tomme målet. Bare sekunder senere skjøt han via målvakten og i tverrliggeren. Etter kampen var spissen meget skuffet over at han ikke satte disse sjansene, som utvilsomt ville ha gitt de røde alle tre poengene.

- Vi hadde noen sjanser på stillingen 1-0, og vi følte at situasjonen var komfortabel. Men Newcastle kjempet seg inn i kampen igjen med en heldig scoring, uttalte Bellamy til Sky Sports etter kampen.

- Det var et par merkelige minutter hvor jeg misbrukte to store sjanser. Jeg er skuffet over at vi tapte, men Newcastle fortjener også kreditt for innsatsen.

Som forventet ble Bellamy buet på hver gang han hadde ballen av sitt gamle hjemmepublikum, uten at det bekymret han nevneverdig.

- For å være ærlig, så forventet jeg faktisk at det skulle bli verre. Om det er en gruppe fans som har rett til å bue på meg, så er det Newcastle-fansen. Jeg har ikke problemer med det, da de støttet meg mens jeg spilte for ”skjærene”.

Rafa om straffesparket
Liverpool tapte dagens kamp mot Newcastle takket være et straffespark satt i mål av Nolberto Solano etter knappe 70 minutter.  Rafael Benitez nektet etter kampen og bebreide dommer Mark Halsey for at han dømte straffe, selv om det virket å være minimal kontakt da Steven Taylor gikk i bakken i en duell med John Arne Riise.

- Jeg har ikke sett noen repetisjon av hendelsen, men det kan ha vært et straffespark. Det var et idiotisk taklingsforsøk, og avgjørelsen kan ha vært riktig, uttalte Rafa til Sky Sports.