Bellamy tilbake mot Wigan?

Det indikeres at Bellamy er tilbake innen 10 dager. TV3 venter gode seertall. Gabri snakker om Liverpool. Oldfield tatt ut på Irland U-16. VG, can you hear us?

Som vi skrev tidligere i dag er det ikke ventet at skaden til Craig Bellamy er alvorlig. Selv om vi har andre å velge mellom på topp har waliseren vært et nyttig valg i mange kamper på grunn av farten. Nå blir det antydet at han kan være tilbake på fotballbanen i løpet av ti dager.

En talsmann for LFC sier at Craig vil bli gitt et par dagers intensiv behandling før situasjonen hans skal vurderes på nytt. Men dersom det ser bra ut kan han være aktuell mot Wigan 21. april. Første kamp mot Chelsea i semifinalen i Champions League spilles fire dager senere.

TV3 tror på gode tall i semien
Til tross for at gårsdagens kamp ikke var forbundet med stor spenning o g var en ren transportetappe, sikret kampen TV3 et snitt på 163.000 seere. Det er en markedsandel på 11,4 % i følge TNS Gallup.
Det er bare 70.000 dårligere enn da United spilte mot AS Roma dagen i forveien.

Presse- og informasjonsansvarlig Glenn Ø. Støldal sier til Kampanje at de er veldig godt fornøyd med tallene i går alt tatt i betraktning. Kanalen er storfornøyd etter at tre engelske lag gikk videre til semifinalene.

- De engelske klubbene trekker alltid ekstra med seere, avslutter Støldal.

Gabri om Liverpool
Ajaxs forsvarsspiller, Gabri, innrømmer at han gjerne slår av en prat med Liverpool i sommer dersom Rafa ringer. Den tidligere Barcelona-spilleren har blitt linket til en overgang til Anfield når transfervinduet åpner.

- Jeg vil like det hvis Ajax vurderer å selge meg dersom Liverpool melder seg, sier han til The Mirror. Alt er bra her i Amsterdam, men en klubb som Liverpool er alltid attraktiv.

Høyrebacken er ikke den plassen Rafa forventes å bruke mest penger på i sommer.

Oldfield på Irland U-16
Irland har tatt ut keeperen Chris Oldfield til en turnering i Bellymena. Oldfield spilte for Liverpool mot Irene i en treningskamp på Akademiet i forrige uke. Irland U-16 spiller sin første kamp i turneringene mot Tsjekkia 23. april.

VG, can you hear us?
Den norske storavisen skriver i forbindelse med 1-0 kampen mot Chelsea på Anfield i semifinalen i 2005 at ballen ikke var i mål. Vi er ikke sikker på om VGs reporter har bedrevet rakettforskning de to siste årene før denne konklusjonen ble lansert? Slik de fleste husker TV-bildene var det vanskelig å avgjøre 100 % sikkert om ballen var over streken. Dommeren dømte imidlertid mål, basert på en godt plassert linjemann (se bildet under). Samme avis utelater tilfeldigvis at alternativet hadde vært straffespark til Liverpool og en blå mann utvist...


De forestående kampene mot Chelsea har vekket frem mange gode minner blant oss røde. Selv om det blir to tøffe kamper, og vi ikke må ta noe forgitt, minner vi likevel om følgende:

2005
Chelsea win the league cup
Liverpool - Chelsea European Cup semi-final
AC Milan in other semi final
Liverpool win European Cup

2007
Chelsea win the league cup
Liverpool - Chelsea European Cup semi-final
AC Milan in other semi final
Liverpool win European Cup?