Bellamy ute i to uker?

Craig Bellamy skal ha strukket leddbånd i høyrekneet, og vil trolig være satt ut av spill i to uker. Reservelagskampen mot Man Utd flyttet. Fairclough i Ålesund i helgen. Flott Celtic-gest.

Craig Bellamy ble båret av banen med en vridning i høyrekneet før kvarteret var spilt av gårsdagens kvartfinale på Anfield. Waliseren forsøkte å blokkere et hardt innlegg fra PSV sin finske spiller Mika Vayrynen nede ved dødlinja. Han satte knottene i gresset, og fikk en vridning som gjorde at han ble liggende å vri seg i smerte etterpå.

Den første diagnosen som ble gitt skal være at leddbåndene i kneet er strukket, og det er således ikke ventet at skadeoppholdet skal bli langvarig. Det fulle skadeomfanget vil bli kjent i dag, når Bellamy gjennomgår en scan på Melwood, men manager Rafael Benitez skal i går kveld ha antydet overfor Press Association at han må klare seg uten spissens tjenester de neste to ukene.

Holder det stikk, kan Bellamy få problemer med å rekke den første semifinalen mot Chelsea, 25.april.



Bellamy må ta en pause etter å ha strukket leddbånd i kneet.

Reservelagskamp flyttet frem
I forbindelse med at den andre finalen i FA Youth Cup mot Manchester United på Old Trafford har blitt flyttet fra 19.april til 26.april, har reservelagets hjemmekamp mot samme klubb blitt flyttet en uke frem. Reservelagskampen i Wrexham blir dermed spilt når juniorfinalen egentlig skulle ha vært spilt, altså 19.april.

Fairclough besøker Ålesund i helgen
Liverbirds Aalesund minner om at de får besøk av Liverpool-legenden David Fairclough i helgen. Beatle Juice spiller på fredag, med Beatlesquiz og intervju med David om Beatles og oppveksten i Liverpool på den tiden.

Lørdag blir det "fjelltur" på byfjellet, før fotballprat hos Rongve Intersport med signering og diverse kl.12.00, før turen går til Kontoret for "One night in May" kl.14.00. David vil si noen ord før kampen mot Manchester City, i tillegg til i pausen og etter kampen.

Etter kampen blir det mer video, fra kampen i fjor sommer og fra 5.august 1988. Deretter blir det en quiz ved David, samt trekning av klubblotteriet. Videre blir det intervju med David, med mimring rundt hans karriere. Markering av 15.april 1989 blir det også.

Celtic-fansen viser solidaritet
I pausen under gårsdagens kvartfinale mot PSV Eindhoven leverte en gruppe Celtic-fans over en stor solidaritetsbanner til Liverpool-supporterne. Celtic-fansen støtter Liverpool-supporternes kamp for rettferdighet for de 96 som døde på Hillsbrough, og denne banneren har de skotske supporterne tatt med seg til en rekke kamper i Europa denne sesongen.

The Kop var fremme med sin egen banner hvor de takket Celtic-fansen for denne gesten. Teksten lød: ”Thank you, Celtic. We never walked alone”.

- Vi ønsket å takke Celtic-supporterne for deres støtte og hjelp med å opplyse folk hva som virkelig skjedde på Hillsborough, uttaler Robbie Ashcroft i Hillsborough Justice Campaign.

Søndag er det som kjent 18 år siden Hillsborough-ulykken. Liverpools første kamp etter tragedien i 1989 var en vennskapskamp mot Celtic i Glasgow.