Benítez tror og håper Mascherano blir

Rafael Benítez sier i dag at han tror og håper han får beholdt sitt argentinske arbeidsjern utover den 18 måneders lange utlånsperioden, som avsluttes til sommeren.

Rafael Benítez sier i dag at han tror og håper han får beholdt sitt argentinske arbeidsjern utover den 18 måneders lange utlånsperioden, som avsluttes til sommeren. Kuyt vil ha full pott i julen.

Det nærmer seg nå et år siden Javier Mascherano fikk forlate West Ham, hvor det var tydelig at ting ikke stemte for den lille argentineren. På grunn av det kompliserte eierforholdet på spilleren, fikk ikke 23-åringen debutert før møtet med Sheffield United 24. februar - og den argentinske landslagsmannen har utvilsomt vært en suksess i den røde trøya etter overgangen. Manageren er utvilsomt fornøyd med spilleren, som spilte nok en stor kamp sentralt på midtbanen mot Portsmouth i helgen.

- Mascherano balanserer laget, og lar de andre spillerne konsentrere seg mer om sitt spill. Det er lettere for spillere som Torres å konsentrere seg om det offensive, når du har en slik spiller som er god i posisjoneringen, slår gode pasninger, støtter forsvaret, og samtidig er aktive i angrep. Vi har mange spillere med god innstilling, og Javier har en slik holdning. Han er veldig profesjonell. Dersom han må sitte på benken klager han aldri, men trener godt og er klar for neste kamp, sa spanjolen etter lørdagens 4-1 seier på Anfield.

Dersom Liverpool skal få kjøpt Javier fri fra Media Sports Investments, som i tillegg sitter på eierrettighetene til Manchester Uniteds Carlos Tevez, må det punges ut 17 millioner pund - noe som har vært noe av bakgrunnen til konflikten mellom manager Benítez og de amerikanske eierne.  Til SkySports i dag bekrefter manageren nok en gang at han ønsker å beholde Macsherano utover de resterende seks månedene han har igjen av sitt lån, og bekrefter at partene er i samtaler, men at ting vil ta tid.

- Slik situasjonen er, har vi mye som må løses, og vi må bare vente. Det beste er alltid å få ordnet slike ting så fort som mulig, men jeg føler meg trygg på at Javier vil bli værende hos oss.