Benítez fornøyd med avansement

Rafa sa seg i kveld fornøyd med avansement til ligacupens kvartfinale, samtidig som det atter en gang vanket rosende ord til Robbie Fowler. Nye Anfield mulig destinasjon for fotball-VM i 2018.

Rafael Benítez sa seg i kveld fornøyd, da han hadde sett sitt lag avansere til ligacupens kvartfinale. Rafa ga videre kreditt til Cardiff, da han mente deres arbeidsmoral var hva som holdt dem inne i kampen så lenge som var tilfelle.

- I første omgang synes jeg vi spilte bra, og hadde mange målsjanser, men de (Cardiff, journ.anm) jobbet også hardt. I andre omgang, startet vi bra, og jeg synes det var hva som utgjorde forskjellen. De kom seg tilbake i kampen, gjennom sin utligning, som følge av en dødball, hvilket medførte at det var deilig å se Gerrard score.

Videre kunne Benítez fortelle Liverpools offisielle hjemmeside, at han etter kampslutt tok seg en prat med sin tidligere spiller, Robbie Fowler:

- Jeg ønsket ham alt det beste. Jeg har gode minner fra hans tid her. Han var god for oss, og hans erfaring var til hjelp for oss. Av den grunn fant jeg det naturlig å ønske ham alt godt for resten av sesongen.

Nye Anfield mulig arena for VM
Det engelske fotballforbundet bekreftet i dag at de vil søke om å få arrangere verdensmesterskap i football i 2018. Således er det ikke vanskelig å forestille seg at nye Anfield vil komme til å være ett av de stadia som kan bli benyttet, sett at engelskmennene får gjennomslag for sin søknad.