Benayoun og Crouch inn på laget

Det er ventet at Yossi Benayoun spiller sin første obligatoriske kamp når Liverpool møter Toulouse. Crouch skal også være aktuell for førsteelleveren. Kneskade for Németh.

I følge velinformerte Chris Bascombe i Liverpool Echo vil Rafa Benítez velge en noe mer defensiv lagoppstilling når Liverpool på onsdag tar turen til sør-Frankrike, for å spille første kvalifiseringskamp mot Toulouse.

Verken Yossi Benayoun eller Peter Crouch var på benken da Liverpool slo Aston Villa 2-1 på lørdag, men de skal begge være aktuelle for en startplass onsdag ettermiddag. Benayoun vil trolig ta Jermaine Pennants plass på høyrekanten, mens Crouch vil ta sin vante plass på topp. Det blir ikke nevnt hvem som vil bli engelskmannens spisspartner.

Kneskade for Nemeth
Liverpool.no kan bekrefte at angriper Krisztián Németh har pådratt seg en kneskade, og går for tiden rundt på krykker med kneet i gips. Det er dermed lite sannsynlig at den 18 år gamle ungareren er med når reservelaget kommer på Norgesturné neste uke. Reservene skal som kjent møte Kvik Halden 21. august, og Karlstad to dager etter.