Benitez tror på seier mot Porto

Onsdag kveld er det hjemmekamp i Champions League mot Porto. Den bør vinnes om det skal være sannsynlig med avansement. Rafa føler seg trygg på seier.

Etter uro i kulissene i LFC de siste dagene, er suksess på banen desto viktigere. Liverpool har havnet bakpå i gruppespillet, og må virkelig ta opp hansken dersom man skal kunne drømme om sluttspill. Den ferden begynner onsdag kveld under flomlysene på Anfield, et sted enhver i rød drakt har nok av selvtillit, så også spillerne.

- Laget har selvtillit, sier Benitez.

- Vi vet det vil bli en vanskelig kamp fordi vi kjenner Porto, det er et lag med kvalitet, så vi må gjøre vår jobb og se om det er mulig å spille like bra som mot Besiktas. Jeg har tro på at vi kan greie det. Vi er et lag som kan prestere under press i stressede perioder, det har vi bevist tidligere.

- Vi har hatt våre problemer i gruppa, og vi hadde en vanskelig kamp borte mot Porto. Men nå er det en stor forskjell. For det første spiller vi på Anfield, og vi vet vi må vinne for å ha sjanse til å avansere. Så hva vi må gjøre er klart, og jeg tror vi kan greie det.

- Porto har ikke råd til å bare lene seg tilbake. Dersom Besiktas slår Marseille så vil de ha en stor sjanse til gå videre i den siste kampen, så Porto må komme hit for å vinne - det vil hjelpe oss.

- Folk vil se etter et resultat som det mot Besiktas, men det er viktig å være tålmodig. Vi trenger ikke mange scoringer, vi trenger bare å vinne. Da vil vi ha en genuin sjanse når vi går til siste kampen mot Marseille.