Bent aktuell - til riktig pris

Liverpool Echo skriver at de røde kan gå for Darren Bent dersom West Ham reduserer sitt forlangende. Yossi Benayoun har lagt inn transfersøknad. Sami Hyypiä linkes til Marseille.

Tottenham og Liverpool ser på Bent
Liverpool Echo hevder i dag at Liverpool henvendte seg sist uke til Charlton med et bud på £10M for Darren Benit, som ble umiddelbart avvist.  Charlton har siden bekreftet at man har godtatt et bud fra West Ham, som i følge Echo var £16M pluss midtbanespilleren Hayden Mullins, men at kjøper ikke ble enig med spilleren.

Tottenham skal være klar til å betale £12M, mens Liverpool også har andre alternativer dersom ikke Charlton er villig til å gi slipp på en angriper som nå tydelig ønsker seg en fremtid i en annen klubb.  Antatt lønn i West Ham på £75.000, må også reduseres dersom Bent får sin drømmeovergang enten til White Hart Lane eller Anfield, i tillegg til at Charlton er nødt til å fire på den prisen som man aksepterte fra West Ham.


Benayoun søker seg vekk
Echo skriver samtidig at Yossi Benayoun nå har levert en skriftlig transfersøknad til West Ham.  Spilleren vegrer seg for å skrive under en ny kontrakt og vet at Liverpool er interessert i å sikre han tjenester.

Det er blitt antydet at de røde i første omgang skal ha verdsatt israeleneren til £3M.  West Ham skal ha forlangt vesentlig mer, men nå har altså Benayoun lagt press på sin klubb ved å ønske seg vekk.


Ettertraktet Hyypia
Både Sami Hyypiä og Liverpool har tidligere gjort det klart at de ønsker en fremtid for finnen på Anfield, men likevel er det stadig klubber som linkes til den storvokste midtstopperen.  De vil håpe at lenger kontrakt og antatt mer spilletid vil kunne lokke 33-åringen.

Det siste ryktet er at Marseille har Hyypiä som et av alternativene når man søker etter en ny spiller i sitt indre forsvaret.