Besiktas med skadetrøbbel

I forkant av kommende ukes kamp mot Besiktas, meldes det at tyrkerne blir nødt til å klare seg uten skadde Gökan Zan. Tysk dommer i den ovennevnte kamp. Guthrie i aksjon for Bolton.

Besiktas? 26-årige forsvarer Gökan Zan er uaktuell til ukas kamp mot Liverpool, dette melder UEFA på sin nettside. Dette grunnet at et leddbånd i Zans høyre fot har røket. Spilleren vil trolig også utebli fra Besiktas? kamp mot Marseille. Fra før av er det kjent at Rodrigo Tello er uaktuell til kampen grunnet en ankelskade, samt at Márcio Nobre også er en mann Besiktas må være foruten, da han er ute grunnet en lårskade.

Merk dømmer på tirsdag
Den tyske dommeren Markus Merk, som tidligere har dømt Liverpool mot eksempelvis Chelsea og Bordeaux, er utnevnt til kampleder i møtet med Besiktas førstkommende tirsdag. Merk huskes trolig av Liverpools kreative ving, Harry Kewell, etter at de to hadde en meget omtalt disputt i etterkant av en kamp mellom Brasil og Australia i fotball-VM 2006.

Guthrie i aksjon for Bolton
Liverpools utlånte unggutt Danny Guthrie var i dag i aksjon for Bolton, da de hvitkledde tok ett poeng mot West Ham. Guthrie spilte hele kampen, som var hans tredje fra start i årets Premier League.