Bez droppet landslaget for Palace

Liverpools utlånte spiss Bezian Idrizaj droppet landslagsspill med Østerrike U21, i håp om å spille seg raskere inn i startoppstillingen til Crystal Palace.

Den 19 år gamle østerrikeren Besian Idrizaj er som kjent utlånt til Crystal Palace denne sesongen. Nå viser det seg at Palace-manager Peter Taylor har jaktet Liverpool-spissen ganske så lenge. Taylor skal nemlig ha hørt mye positivt om "Bez" fra sine kontakter på Anfield, og nå håper spilleren selv å vise seg tilliten verdig.

Reservelagsspilleren som hadde et kort låneopphold i Luton i fjor, debuterte for Palace med et innhopp da gjengen fra Selhurst Park tapte lokalderbyet mot Charlton med 1-0 sist helg. Østerrikeren gjorde seg imidlertid bemerket med susende taklinger og en god heading som Charltons keeper så vidt fikk slått til corner.

- Det var en god erfaring å få med seg noen minutter i denne kampen. Jeg følte meg komfortabel og hadde gjerne sett at jeg hadde fått kommet innpå litt tidligere, sier Idrizaj til South London Press.

19-åringen har takket nei til landslagssoppdrag med Østerrike U21 for å styrke sine sjanser til å spille seg inn på Palace-laget.

- Jeg opplevde samme problemet da jeg ble lånt ut til Luton. Jeg kom dit, og så ble jeg borte i to uker i forbindelse med landskamp. Jeg ønsket ikke et slikt scenario på nytt. Jeg ønsker å finne meg til rette kjappere enn jeg gjorde i Luton, og spille flere kamper.

Liverpool-spissen har satt seg som mål å score minst 10 mål for Palace denne sesongen. Men først må han danke karer som Clinton Morrison og James Scowcroft ut av laget. Det kan bli vanskelig nok i seg selv. Han har også konkurranse fra andre spisser som Paul Dickov og Dougie Freedman.

- Det er manageren som bestemmer om jeg får starte kampene. Jeg må bare jobbe hardt på trening. Jeg er fortsatt ung, og kan lære. Jeg har gode spillere rundt meg, og jeg kan lære fra dem. Forhåpentligvis vil det gjøre meg til en bedre spiller enn alle de andre, sier østerrikeren filosofisk.