Bolton klager Benitez inn for FA

Bolton akter å klage Rafael Benitez inn for FA for kommentarene han kom med i forkant av kampen 1.nyttårsdag. Ny italiensk keeper linkes til Anfield.

Bolton er fortsatt forbannet på Rafael Benitez, for kommentarene Liverpool-manageren kom med i forkant av kampen 1.nyttårsdag. En uke etter kampen tar dette faktisk fortsatt mye av fokus på Reebok Stadium. Nå bedyrer Bolton-formann Phil Gartside at han akter å klage Benitez inn for fotballforbundet.

- Det har vært en rekke artikler i pressen, der Benitez har blitt sitert. Jeg mener sitatene var genuine, og i så fall var de totalt uakseptable. FA bør se på denne saken, og vurdere hvordan de skal reagere på disse kommentarene, siteres Gartside i Liverpool Daily Post.

Før kampen, som Liverpool vant komfortabelt 3-0, oppfordret Benitez blant annet dommer Graham Poll om å være oppmerksom på Boltons fysiske spillestil og skitne triks. Dette har altså falt Bolton-ledelsen tungt for brystet.

Ny italiensk keeper linkes til Anfield
Eurosport hevder at Liverpool forsøker å sikre seg Sampdoria-keeper Daniele Padelli på lån for de kommende seks månedene. Eursport.com skriver at 21-åringen antagelig vil fly til England for å diskutere en avtale denne uken. Selv om han er eid av Sampdoria, har Padelli vært utlånt til Serie B-klubben Crotone.

Padelli har landskamper for Italia U21, og spilte for sitt land i junior-VM i 2005.

Villa linkes stadig til Bellamy
Tabloidavisen Mirror mener å vite at Aston Villa står klar med et bud på £6M for Craig Bellamy. Det hevdes at Villa-manager Martin O’Neill kan være villig til å strekke seg helt opp til £9M for å sikre seg waliseren. Liverpool.no har imidlertid ingen grunn til å tro at Rafael Benitez akter å skille seg ad med Bellamy i januar.

Samme avis hevder også at Liverpool har fått opsjon på å kjøpe Phil Jagielka fra Sheffield United for £9M til sommeren, om Sheffield-klubben ikke skulle klare å holde seg i Premier League. Også dette er et rykte som vi foreløpig tar med en klype salt.