Bolton ønsker å kjøpe Guthrie i januar

Danny Guthrie har imponert på lån i Bolton, og nå ønsker Gary Megson å kjøpe 20-åringen. Guthrie selv ønsker imidlertid å se an fremtiden til sommeren. Mølby imponert over Lucas.

Flere engelske aviser har de siste dagene antydet at Bolton ønsker gjøre låneavtalen for Danny Guthrie om til en permanent avtale. Reebok-klubben ønsker med andre ord å kjøpe Guthrie, etter at midtbanespilleren har imponert under den nye manageren, Gary Megson.

Mirror skriver imidlertid i dag at Guthrie selv ønsker å utsette avgjørelsen om en permanent overgang fra Liverpool til Bolton til etter sesongslutt. 20-åringen håper tydeligvis fortsatt på å få sjansen til å fortsette karrieren på Anfield, trass i tøff konkurranse om plassene på den sentrale midtbanen.

Mølby imponert over Lucas
Liverpool-legenden Jan Mølby hyller i dag midtbanefunnet Lucas Leiva, og spår at brasilianeren vil ha en stor fremtid på Anfield. Unge Lucas har imponert stort i de rødes to siste ligakamper, og selv om konkurransen er tøff om plassene på den sentrale midtbanen så tror Mølby at Lucas vil spille en sentral rolle i Liverpool i årene som kommer.

- Jeg har blitt mektig imponert over ham. Da vi kjøpte ham visste vi at han hadde talent, men vi så vel på ham som en mann for fremtiden. Vi er veldig godt rustet på den sentrale midtbanen nå, med Gerrard, Alonso, Mascherano og Sissoko, men Lucas har tydeligvis imponert på trening og har fått sjansen på førstelaget, sier Mølby til liverpoolfc.tv.

- Det er vanskelig å spå hvilken type spiller han blir med tiden, men det virker som han har litt av alt. Han er veldig rolig med ballen, og han er en god pasningsspiller. Han kan også gå fremover og skape sjanser. Det fine nå er at vi har flere unge spillere som allerede gjør det bra. Rafa har spillere som Reina, Arbeloa, Babel, Agger og Torres, som alle er unge men likevel gode nok. Lucas hører nå også hjemme i denne kategorien.