Bolton vurderer Cissé

Ifølge L'Equipe skal Bolton vurdere å legge inn bud på Djibril Cissé. Zenden mener det er viktig å beholde fokus. Heighway er spent foran finalekampene.

Det virker ikke som Marseille ønsker å kjøpe Djibril Cissé til sommeren, og nå skriver den franske avisen L’Equipe at den utlånte Liverpool-spissen kan ende opp i Bolton Wanderers fra neste sesong av. Avisen hevder at spilleren selv foretrekker å fortsette karrieren i England, og melder at Bolton-manager Sam Allardyce vurderer om han skal legge inn et bud på den franske landslagsspilleren.

- Fokus er viktig
Boudewijn Zenden mener det er viktig at Liverpool-spillerne nå beholder fokus på arbeidsoppgavene før de kommende semifinalene mot Chelsea.

- Det er viktig at vi går til disse kampene med den riktige holdningen. Vi må ikke la følelsene løpe løpsk, det kan bli kostbart for oss, sier nederlenderen til Sky Sports News.

- Disse kampene blir ikke som vanlige ligakamper. Dommerne er strengere i Europa enn i England, det var utvisningen til PSV i går et eksempel på. Alt kan skje, slår han fast.

Heighway håper på cuptriumf i avskjedspresang
Mens førstelagsspillerne tenker semifinale, er Liverpools juniorer mest opptatt av de to finalekampene i FA Youth Cup mot Manchester United. Den første spilles på Anfield allerede nå på mandag, og akademisjef Steve Heighway håper på en ny finaletriumf i avskjedspresang.

- Jeg håper at mange møter opp og heier laget frem. Det vil være uvurderlig for guttene å få spille foran et tallrikt publikum på Anfield. De har gjort en fenomenal innsats med å spille seg frem til finalen, sier han til Liverpool Echo.

- Vi har et godt lag i år, og de har gjort det virkelig bra. Arbeidsmoralen er høy, og dette er også talentfulle spillere. Vi har med en sammensveiset gjeng å gjøre. De fleste av spillerne har spilt sammen siden de var åtte år gamle. De liker hverandre, og de kjenner hverandre godt. De har alltid drømt om å oppnå noe stort sammen. Dette blir slutten på min tid sammen med dem. Derfor blir disse kampene ekstra betydningsfulle.

Spillere som Robbie Threlfall, Jay Spearing, Stephen Darby, Jimmy Ryan, Charlie Barnett, Ryan Flynn og Craig Lindfield spiller sin andre finale på to år. 14 kamper er gått siden sist Liverpool tapte en kamp i juniorcupen.

- En utrolig kamprekke, og jeg har stor tiltro til dette laget. De oppnår resultater selv om de ikke spiller bra. Jeg er spent foran finalene nå, og ser frem til kampene. Jeg har sett Manchester United spille, og de har et godt lag. Jeg tror det blir to gode kamper på Anfield og Old Trafford, sier Heighway.

- Jeg må innrømme at jeg er ganske nervøs foran de to kampene, selv om jeg prøver å skjule det. Spillerne pleier å være litt mer avslappet enn jeg er, og det er bare bra. Vi håper å vinne, for det er alt Liverpool FC handler om, og det er en god vane å komme inn i. Men først om to-tre år får vi svaret på om disse spillerne er gode nok til å oppnå noe stort på seniornivå.