Brytes barrieren?

Ikke siden 2001 har Liverpool greid å ta tre hjemmepoeng mot Man Utd. Liverpool har snappet opp unggutt fra Spania, skriver spansk avis. Agenten til Samuel Eto’o uttaler seg.

Dårlig statistikk
Liverpool har slitt med rivalene fra Manchester i ligasammenheng de siste årene. For å finne forrige hjemmeseier må vi helt tilbake til november 2001, da John Arne Riise scoret et minneverdig mål. Den kampen endte 3-1. Liverpool vil jakte på sin femtiende seier mot erkerivalene i ligaen, men statistikken er skremmende. Av de siste 12 mulige poengene mot Man Utd i ligaen, på eget gress, har Liverpool kun sikret seg et av dem.

The Red Devils er også det eneste laget Liverpool har over seg på formtabellen. Samtidig bør det legges til at Liverpool ikke har tapt hjemme på Anfield siden oktober 2005. I ligaen er Liverpool ubeseiret på 30 kamper på rad foran The Kop.

Liverpool snapper opp unggutt
Ifølge den spanske avisen AS, har Liverpool snappet opp Malagas midtstopper Pedro Alcala.

Både Arsenal og Real Madrid skal ha vært interessert i unggutten, men ingen av dem skal ha vært villige til å matche kompensasjonen Malaga skal ha forlangt for spilleren. Til slutt skal det ha stått mellom Malaga og Liverpool for Alcala, og AS skriver at den 188cm lange ungutten da valgte Merseyside-klubben. Paco de Gracia, Liverpools sjefspeider i Spania, skal ha vært en vesentlig faktor i at 18-åringen nå kan være på vei til LFC.

Agenten til Eto’o uttaler seg
- Eto’o blir værende så lenge han er fornøyd
Liverpool er blant klubbene som har vært linket til Barcelonas stjernespiss Samuel Eto’o den siste tiden.
Kamerunerens agent, Jose Maria Mesalles, benekter imidlertid at Eto’o er på vei bort fra den spanske storklubben.
- Ingen agent kan sette Eto’o på transfermarket mot hans egen vilje. Han er veldig fornøyd i Barcelona, sier han til Cadena SER.
Mesalles utelukker imidlertid ikke en overgang om Eto’o i fremtiden. - Hvis klubben eller spilleren vil skilles med den andre, vil vi komme til enighet om et klubbytte, da man ikke kan holde en spiller i en klubb, mot hans egen vilje.