Bulgarer fikk ikke arbeidstillatelse

Mihail Alexandrovs overgang fra CSKA Sofia strandet på arbeidstillatelsen. Barnett får ikke Blackburn-kontrakt. Toulouse-kampen live på Eurosport. Liverpool runder 1000 poeng.

Den bulgarske midtbanespilleren Mihail Alexsandrov blir ikke Liverpool-spiller likevel, og ser nå ut til å skrive under for tyske Borussia Dortmund i stedet. Dette på grunn av at han ble nektet arbeidstillatelse i Storbritannia.

18-åringen bestod den medisinske testen hos de røde, og hadde også blitt enig med Anfield-klubben om sine personlige betingelser. Alt lå dermed til rette for at han skulle bli lagkamerat med landsmannen Nikolay Mihaylov på Anfield.

- Min transfer til Liverpool gikk ikke i orden, ettersom jeg ikke fikk arbeidstillatelse. Det viste seg å være svært komplisert å få en slik tillatelse, bekrefter den unge midtbanespilleren til den bulgarske avisen Tema Sport.

- Jeg ble veldig skuffet, men nå ser jeg fremover igjen, sier CSKA Sofia-spilleren.

Han begynte umiddelbart å se seg om etter en annen klubb etter at hans drøm om spill i England ble knust, og etter et vellykket prøvespill i Dortmund er han nå nær en overgang til Bundesliga i stedet. Dette til tross for at han ble skadet i løpet av Tysklands-oppholdet.

- Jeg forstuet en ankel like før slutt i en treningskamp, men det er ingenting alvorlig. Nå føler jeg meg mye bedre, og vil snart være helt bra igjen. Jeg håper jeg får et tilbud fra Borussia, og regner med at ting vil ordne seg i løpet av de kommende dagene, siteres tenåringen.

Barnett får ikke kontrakt med Blackburn
Blackburn-formann John Williams sier til The Lancashire Telegraph at ryktene om at Rovers er i ferd med å kjøpe Liverpool-reserven Charlie Barnett ikke stemmer. Juniorcupvinneren spilte i en treningskamp for Blackburn mot Stalybridge Celtic tirsdag kveld, men det ser altså ut til at han ikke har imponert tilstrekkelig til å få noe kontraktstilbud på Ewood Park.

Toulouse v Liverpool live på Eurosport
Eurosport har satt opp Liverpools bortekamp mot Toulouse i 3.kvalifiserende runde til Champions League på sin sendeplan. Kanalen kommer til å sende kampen direkte kl.16.30 onsdag 15.august, samt at man sender en times redigert opptak fra oppgjøret fra kl. 23.00 samme kveld.

Liverpool jakter 1000 poeng
Liverpool har sanket totalt 999 poeng etter at Premier League ble startet opp i august 1992. Minimum et uavgjort resultat i ligapremieren på Villa Park vil dermed sørge for at man når den magiske 1000-poengsgrensen.

Manchester United (1232), Arsenal (1081) og Chelsea (1013) er de eneste klubbene som har passert 1000 poeng så langt i Premier Leagues historie

Legendene vil hedre fansen
En rekke tidligere Liverpool-spillere vil hedre sine supportere under gallatilstelningen "We'll Never Walk Alone" på Crowne Plaza Hotell i Liverpool mandag 24.september. Dette er et arrangement der Anfield-legendene vil takke Kopites og andre fans for deres lojale støtte opp gjennom årene.

Under den stilfulle middagen vil stjernene fra svunne år mimre over magiske øyeblikk på Anfield, og dele sine minner med supporterne. Det er Liverpool Former Players Association som står bak arrangementet, hvor inntektene går til veldedige formål.

Karer som John Aldridge, Ian Callaghan og Tommy Smith stiller opp, og det vil også være noen av dagens spillere tilstede.

- Vi har to slike arrangement i året, der vi samler inn penger til gode formål. Ved tidligere tilstelninger har vi hatt ulike tema. Vi har markert de fem gangene klubben har gått til topps i Europa og vi har hatt arrangement hvor vi har hedret Bill Shankly og Bob Paisley. Vi syntes det ville være en fin gest å hedre supporterne denne gangen, sier David Johnson som er formann i LFPA.

- Liverpool-fansen er de beste i verden, og dette vil være vår sjanse til å takke dem for den fantastiske støtten de har vist oss opp gjennom årene. Det var veldig nære på at denne takke-kvelden fikk navnet "The 12th Man", for det er akkurat hva Liverpool-fansen er.

Johnsen lover en minneverdig kveld, men dessverre er det plass til bare noen få hundre fans på Crowne Plaza. Han regner derfor med at billettene til £80 stykket vil selge som varmt hvetebrød.

Carew blir klar
Birmingham Mail bekrefter i dag at John Carew er spilleklar til lørdagens ligaåpning mot Liverpool. Nordmannen har vært plaget med en lyskeskade, men er nå altså fullt ut restituert.

Hvem ser rødt først?
Bookmakerne i England tar nå veddemål på hvilken Liverpool-spiller som blir den første som får se det røde kortet denne sesongen. Satser man på Steven Gerrard får man igjen 20 ganger pengene. Tror du Xabi Alonso blir den første røde som blir utvist i 2007/08 så får du bare igjen 9 ganger pengene, mens Alvaro Arbeloa og Mohammed Sissoko gir 12 ganger innsatsen tilbake. Daniel Agger står i 14/1 og Jamie Carragher i 16/1. Vi tørr minne om at ingen Liverpool-spiller ble utvist i forrige sesong. Bank i bordet!