Cagliari benekter Foggia-rykter

Den italienske Serie A-klubben Cagliari benekter at playmaker Pasquale Foggia skal være på vei til Liverpool, slik diverse media nevnte i helga. Liverpool og United i mot UEFA-forslag.

Flere medier meldte søndag og i går at italienske Pasquale Foggia skulle være på vei til Liverpool. I dag har Cagliari vært ute og benektet ryktene om overgang for playmakeren i en pressemelding.

- Cagliari fotballklubb benekter at det har blitt holdt forhandlinger rundt en overgang for Pasquale Foggia, står det på Cagliaris hjemmesider nå i ettermiddag.

24-åringen er eid av Lazio, men vil helst ikke å returnere til den italienske hovedstaden.

Liverpool og United i mot UEFA-forslag
Som tidligere kjent har UEFA-president Michel Platini foreslått at FA cupvinneren skal ta den fjerde Champions League-plassen, i steden for de fire beste i serien - slik opplegget er nå.

-  Det var veldig forskjellige reaksjoner til forslaget fra de sju landene. I Italia var de meget positive, ettersom de ønsker mer prestisje i cupen. De som var mest i mot var Liverpool og Manchester United. De klubbene ønsket ikke å endre Champions League i det hele, sier William Gaillard - en mann som burde være godt kjent for de fleste røde etter finalen i Aten.

En avgjørelse rundt endringene av Champions League vil bli tatt i et møte i november.