Carra advarer mot Heskey

Jamie Carragher sier at Emile Heskey er en av de beste spissene som finnes når han er i det rette humøret. Rafael Benitez om ettermiddagens motstander.

Emile på gamle tomter
Wigan har aldri tatt poeng mot Liverpool i Premier League, og det vil være en overraskelse om de skulle få med seg poeng den korte turen tilbake til Lancashire etter dagens møte på Anfield.  Paul Jewell og hans mannskap er bare tre poeng fra nedrykkstreken, og mot et Liverpool som kan få vanskeligheter med å skyve tankene om semifinaler mot Chelsea helt ut av hodet kan det være at scouseren øyner muligheten på den røde siden av Stanley Park.

Hvis Wigan skal lykkes vil ventelig et av de beste våpnene være Emile Heskey, og Jamie Carragher avviser at den råsterke spissen var en fiasko under de årene han var i Liverpool FC.  Midtstopperen understreker at man må være på tå hev foran møtet med en spiller som helt sikkert gjerne vil vise sin tidligere arbeidsgiver hva han kan stå for.

- Emile er trolig den fysisk tøffeste angriperen du kan spille mot, bekrefter Carra.  – Han er en veldig god spiller.  Han er god i lufta og han har fart.  Han har alt egentlig, slik at du må hele tiden være på vakt.

- Han var glimrende da han var her, spesielt den sesongen hvor vi vant The Treble.  Da var han en av våre beste spillere.  Han er en type som er god å ha i laget da du alltid kan slå ballen opp på ham.  Heskey syntes å få en del kritikk, men han fikk aldri kritikk fra spillere og manager som visste å sette pris på de kvalitetene han hadde.


Vilje og kvalitet
Rafael Benitez sier foran kampen mot Wigan at man vil møte en motstander med god moral, og med gode enkeltspillere.  Liverpools manager ser for seg en vanskelig kamp.

- Et lag som kjemper i bunnen av tabellen, og som slåss for sitt liv, er alltid vanskelig å spille mot, forklarer Benitez til Liverpools hjemmeside.  – Spørsmålet er om de vil slippe inn et tidlig mål, da kan det være at de føler presset og begynner å spille dårligere.  Hvis de ikke slipper inn tidlig, vil de bare begynne å arbeide hardere og hardere.  Nøkkelen for oss er å være tålmodige og la ballen gå.  Når alt kommer til alt har vi spillere med kvalitet nok til å avgjøre kamper.

- På meg virker det som om Wigan har en god innstilling.  De er sterke fysisk og de arbeider i 90 minutter.  De har også noen gode spillere med kraft og kvalitet.  Dette vil imidlertid ikke influere oss.  Vi har vårt spill og vi spiller på Anfield.

Avspark på dagens kamp er kl 16.00.  Du kan motta scoringsvarsel til din mobil ved å sende meldingen LFC LIVE START til 2180.