Carra advarer mot PSV

Jamie Carragher mener de som har gitt Liverpool favorittstempelet før kveldens kvartfinale i Eindhoven ikke vet hva de snakker om. Det er Rafael Benitez enig i.

Jamie Carragher sier til Liverpool Echo at det ikke er noen fare for at Liverpool-spillerne undervurderer PSV Eindhoven i kveld. Midtstopperen minner om at både Porto, Monaco, PSV og ikke minst Liverpool selv har nådd langt i turneringen som underdogs de siste årene.

- Vi vil vise PSV den samme respekt som vi viste Barcelona. Jeg vet mange hevdet at PSV var en god trekning for oss, men vi kommer ikke til å ta lett på denne oppgaven. Hvordan kan noen ta lett på et lag som slo ut Arsenal? Før lørdagens kamp hadde Arsenal slått oss tre ganger denne sesongen, og det viser kvalitetene PSV besitter, poengterer Carra.

- PSV er et av disse lagene som alltid ser ut til å gjøre det bra i Champions League. De når langt i turneringen hvert år. Jeg husker hvor nær de var å nå finalen mot oss i 2005. Ingen trodde på dem den gangen heller, men det viser bare hvor farlige de er. Spesielt på hjemmebane har de en god statistikk, legger han til.

- Jeg så dem i aksjon mot Arsenal i forrige runde, og de minnet meg litt om Benfica da vi møtte dem i fjor. De går nok for en 1-0 seier, noe som vil gjøre oppgaven vanskelig for oss på Anfield.

- Vi skal heller ikke glemme at Ronald Koeman var Benficas manager da vi røk ut for dem for ett år siden. Så de som tror at dette blir enkelt for oss, vet ikke hva de snakker om.

- Vi var underdogs i hver runde i 2005, men i denne turneringen betyr ikke rykte noe. Både da vi vant i  2005 og da Porto og Monaco var i finalen, var det bevis på at outsidere kan heve seg når de spiller mot favoritter. Vi blir muligens betraktet som favoritter denne gangen, men det betyr ingen ting.

Carragher får støtte av sin manager i sitt syn på dette.

- Vi bør huske at da Barcelona trakk oss, så var alle i Barcelona fornøyde. Vi har respekt for PSV, og vet det vil bli vanskelig. Men vi har også selvtillit, sier manageren til Echo.