Carra årets spiller

Jamie Carragher gjentok bedriften fra 2004/05 da medlemmene i LFCSCSB valgte scouseren som Årets Spiller 2006/07. Parry vil ikke ha låneavtaler. Australia slapp med skrekken.

Flest stemmer til Caragher
Jamie Carragher er kåret til årets spiller hos LFCSCSB 2006/07.  Midtstopperen kommer dermed inn i en eksklusiv gruppe som har vunnet denne tittelen to ganger siden starten i 1980.  Kenny Dalglish, Ian Rush, John Barnes, Jamie Redknapp, Steve McManaman, Sami Hyypiä og Steven Gerrard er alle også dobbeltmestere.  Litt overraskende kom siste års vinner Gerrard bare på 5.plass denne gangen, mens stopperkollega Daniel Agger var nærmest Carra.  

De beste: Carragher 35,1% av stemmene, Agger 25,2%, Finnan 15,5%, Reina 8,7%, Gerrard 7,4%, Alonso 4,6%.  Kuyt, Fowler, Crouch, Mascherano, Gonzalez og Pennant ble også registrert med stemmer.


Parry stiller spørsmål ved lån i PL
Tidligere leder i Premier League, nå daglig leder i Liverpool FC, Rick Parry, sier i en uttalelse at han synes klubber i Englands øverste divisjon burde ha råd til å kjøpe spillere permanent og ikke låne.  Parry innrømmer samtidig at det er et syn som de fleste av hans kollegaer går i mot.

- Da jeg var i Premier League hadde vi alltid det synet at med så mye penger i Premier League, da behøvde du ikke å låne.  Du skulle være i stand til å stå på dine egne bein, mener Parry.

- Det er nok penger omkring til at man kan gjøre permanente avtaler.  Dette holdt seg i over ti år.  Det er bare de to eller tre siste årene hvor vi har hatt et system med låneavtaler i Premier League.

- Det fungerte fint uten disse avtalene.  En føler nå at dette kan bli utnyttet.  Det var imidlertid klart at det var klubbene som ønsket at det skulle bli en lettelse i reglementet, og det er klart at de fleste støtter dette.


Uavgjort for Harry
Harry Kewell spilte hele kampen da Australia slapp med skrekken mot Oman i Asian Cup.  På overtid satte Tim Cahill inn utligningen til 1-1, etter at motstanderen hadde skapt de største sjansene i kampen.  Et noe tungt Australia pustet og peste, men syntes å slite med forholdene i en kamp hvor man begynte med 34 grader i skyggen og avsluttet med styrtregn.  Kewell fikk en egen oppasser i store deler av kampen.  Han prøvde å bevege seg mye i en nokså fri rolle bak spissen, men fikk mest til når han prøvde seg ute på venstrekanten.