Carra: - Fansen kan være avgjørende

Jamie Carragher tror Anfield-publikummet kan bidra til en ny minneverdig kveld på Anfield.

Som kjent har Liverpool all verdens press på seg foran de resterende oppgjørene i gruppespillet. Med ett poeng på tre kamper, må de tre gjenværende nå vinnes for å ha håp om å gå videre. Startskuddet går i morgen kveld hjemme mot Besiktas, og Carra håper at supporterne vil hjelpe laget til seier slik de har gjort så mange ganger før.

- Supporterne er en stor faktor. De er en av hovedårsakene til at vi har gjort det så bra i Champions League de siste årene. Åpenbart har manager og spillere sitt å si, men jeg er sikker på at alle vil anerkjenne den store rollen supporterne spilte på veien frem mot Istanbul og Aten. Nå trenger vi deres hjelp på ny, da vi ikke har gjort så bra som vi hadde ønsket i de tre første kampene.

Carra vet at man ikke kan gjøre flere feil om man skal nå 8-delsfinalene.

- Vi ønsker å vinne alle tre kampene, men først må vi forsikre oss om at vi tar tre poeng i morgen. Vi ønsker ikke å tenke på den siste kampen mot Marseille ennå, vi må vise Besiktas respekt og konsentrere oss 100 % om denne kampen, ta de tre poengene, og så gå videre til kampen mot Porto.

- Vi er en stor klubb og vil alltid ha presset på oss når vi ikke får de ønskede resultatene. Denne klubben er bygget på karakter, noe jeg synes vi har vist over de siste få årene. I morgendagens kamp vil vi måtte vise vår karakter på ny.

- Som spillere må vi få en god start og få fansen i gang, sammen kan vi lage det til en ny fantastisk kveld i Champions League.