Carra får testemonial

Jamie Carragher har blitt tilbudt en testemonialkamp av Liverpool FC etter 10 års trofast tjeneste. Djibril Cissé med hat-trick for Marseille.

Liverpool FC opplyser at de har tilbudt Jamie Carragher en testemonialkamp for å markere at han har spilt førstelagsfotball for klubben i 10 år. Ingen dato har blitt bestemt for kampen ennå, og det er mange detaljer som ikke er på plass.

Carragher debuterte for Liverpool som innbytter i en ligacupkamp mot Middlesbrough den 8.januar 1997, og scouseren har med årene blitt en av de spillerne som The Kop holder aller høyest. Etter hans heroiske innsats i Champions League-finalen i Istanbul, der Carragher gjennomførte ekstraomgangene med krampe i begge beina, har supporterne taktfast sunget ”We all dream of a team of Carraghers”.

Den lokale helten har vunnet det som vinnes kan med Liverpool, utenom Premier League. Han nærmer seg nå med raske skritt 450 kamper for klubben (står bokført med 447 for øyeblikket).

Hat-trick av Cissé
Utlånte Djibril Cissé har tydeligvis funnet tilbake til scoringsformen. I går gjorde han hat-trick da hans Marseille slo Cambrai 4-1 i den franske cupen. Marseille måtte riktignok ha ekstraomganger for å greie dette, men der viste Cissé seg å være tungen på vektskålen.

Dette var Cissés fjerde kamp for Marseille. Han ga sitt lag ledelsen, før Julien Bailleul utlignet for amatørlaget. To nye scoringer av Cissé og en av Toifilou Maoulida i ekstraomgangene avgjorde så kampen.