Carra frykter Chelsea mest

Jamie Carragher mener at Chelsea vil bli vanskeligst å slå i Premier League neste sesong. Utenlandske spisser viste seg fram på juniorlaget. Manchester U innrømmer at de vil selge Heinze.

- Aldri vært så bra
Litt overraskende kanskje, men Jamie Carragher mener at Chelsea er en større favoritt enn Manchester United til å vinne ligaen kommende sesong, og følgelig også det laget Liverpool må komme foran dersom de skal ta gullet. Scouseren mener at de røde aldri har hatt en så bra tropp som nå, siden han begynte å spille på førstelaget.

- Vi sa det ikke der og da, men i de siste par sesongene har vi vært ute av gullkampen i ligaen etter ti spilte kamper. Manchester United og Chelsea vinner nesten hver uke, slik at det vil være vanskelig å ta inn åtte eller ti poeng selv så tidlig i sesongen.

- Manageren har skapt et solid lag her. Det neste vi må gjøre er å score like mange mål som United og Chelsea, og vi har brukt noen pund for å rette på det, sier Carra til Sunday Times.

- Vi har stor tiltro til de spillerne som manageren har brakt inn, de har vært meget gode på trening. Jeg har aldri tidligere vært med i en tropp som er så sterk. Nå har vi to landslagsspillere til å kjempe om hver posisjon og ingen kan hvile på sine laurbær.

- Jeg tror at det laget som kommer foran Chelsea i ligaen vil gå helt til topps. Chelsea er det laget som har satt standarden, og nå har de Petr Cech og John Terry tilbake igjen. Unted er regjerende mestere og et glimrende lag, men Chelsea er de du må slå.


4-1 til juniorlaget
Liverpools U18 lag vant 4-1 over Plymouth på akademiet i Kirkby i går. Målene ble scoret av Marvin Pouri, Daniel Pachecho, David Amoo og Nathan Ecclestone. Pouri og Pacheco er kjøpt fra klubber som Borussia Dortmund og Barcelona foran denne sesongen, og Amoo har spilt for Millwall.

Hugh McAuley, som nå er tilbake som trener for U18 etter å ha vært involvert med reservene, mente det hadde vært en god gjennomkjøring.

- Vi spilte med to forskjellige lag i hver omgang. Det var en blanding av spillere som er på akademiet og de yngste som holder til på Melwood, forteller Hughie.

- Vi spilte en del bra fotball og guttene jobbet meget hardt. På dette tidspunktet dreier det seg om å få alle spillerne klare og i form til den nye sesongen. Vi skal nå møte Carlisle hjemme på onsdag, og siden spille mot Birmingham førstkommende lørdag.


Siste fra Old Trafford om Heinze
I såpeoperaen om Gabriel Heinze er det siste kapitellet at Manchester United nå innrømmer at man nok kommer til å selge spilleren, så sant det man kan gjøre det til en utenlandsk klubb. Argentineren vil selv til Liverpool, og har satt i gang legal hjelp for å bli solgt til Anfield, men på Old Trafford fastholder man at det er det siste som kommer til å skje. Nå innrømmer imidlertid daglig leder i United, David Gill, at spilleren neppe lenger har noen fremtid hos dem.

- Hvis det er interesse fra utlandet og prisen er riktig, da kan jeg se for meg at han reiser, er siste uttalelse fra Gill.